Ryzen 5 7500f + B650M Project Zero Ram Önerisi

Gilean34

80+
Reaksiyon skoru
13
Dostlar selam Ryzen 5 7500F ve B650M project Zero sistem için Apacer Panther RGB 32 GB 6000 MHz CL40 RAM siparişi vermiştim ama açıkçası sipariş verirken sadece RGB olmasına bakmıştım ve CL40 olduğunu fark etmemiştim. Bugün çok bir fark ödemeden.
https://www.hepsiburada.com/patriot...ng-ram-bellek-pvv532g600c30k-pm-HBC00006OXN4K
Amazon.com.tr

Bu iki RAM'i satın alabiliyorum. Size sorum şu, sizce satın aldığım RAM'i iade edip bu ikisinden birini almama gerek var mı? Varsa eğer XPG olanını almak istiyorum RGB seçeneğinden dolayı ama performans olarak veya uzun ömürlülük açısından Patriot daha iyi derseniz onu da düşünebilirim.

RGB arıyorsan zaten cevap belli. Arkadaşımla aynı zamanlarda RAM aldık. O XPG aldı, ben Patriot aldım. Açıkçası görünüşlerini baya kıskandım. Çok güzel görünüyorlar ve kontrol edilebiliyor. Onunkiler beyazdı ama. Ben kasada RGB umursamıyorum. Performans odaklı olduğum için Patriot aldım geçtim. RGB istiyorsanız XPG alın derim.

RGB arıyorsan zaten cevap belli. Arkadaşımla aynı zamanlarda RAM aldık. O XPG aldı, ben Patriot aldım. Açıkçası görünüşlerini baya kıskandım. Çok güzel görünüyorlar ve kontrol edilebiliyor. Onunkiler beyazdı ama. Ben kasada RGB umursamıyorum. Performans odaklı olduğum için Patriot aldım geçtim. RGB istiyorsanız XPG alın derim.
Teşekkür ederim cevabınız için hocam, arkadaşdaki ramle sizinki arasında performans açısından kayda değer farklar var mı, yoksa bende apacer'i iade edip xpg alacağım

Teşekkür ederim cevabınız için hocam, arkadaşdaki ramle sizinki arasında performans açısından kayda değer farklar var mı, yoksa bende apacer'i iade edip xpg alacağım
İkimizinki de CL30 6000Mhz. Hynix çip. Sadece onun şansına onun çipleri M-Die çıktı o kadar. Performans bakımından bir fark yok. Çipler kaliteli zaten. Güzel bir gecikme ayarı ile tatmin olursunuz diye düşünüyorum. Sistemlerimiz neredeyse aynı. Sadece onda 7500f bende 7800x3d var. Uçuk bir performans farkı yok. Yine aklınıza başka bir şey gelirse karşılaştırırım.

Geri