4-5 bakır ısı borulu 12cm fanı olan am4 (am5 ile aynı) soket uyumluluğu olan herhangi en ucuz kuletipi takla attıra attıra soğuk tutacaktır. hiç öyle marka model takılmayın girin akakçeye en ucuz yukardaki şartları hangisi karşılıyorsa alın geçin keyfinize bakın.Herkese iyi forumlar, maksimum 1500₺'ye kadar 7500F için soğutucu önerebilir misiniz
Deepcool al 400 o öneririmHerkese iyi forumlar, maksimum 1500₺'ye kadar 7500F için soğutucu önerebilir misiniz
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
@Cavuskerem hocam arada neredeyse fark yokken deepcool l500 daha iyi olmaz mıDeepCool Sıvı Soğutma Fiyatları ve Modelleri I Tebilon
DeepCool 240mm Sıvı Soğutma Modelleri, DeepCool 240mm Sıvı Soğutma Fiyatları Tebilon'dawww.tebilon.comikisini de alabilirsin
Ben bunu aldım daha sonrasında iptal ettim, işlemci için fazla her ne kadar iki blok iki fan olsun şahsen kule tipi soğutmaya o kadar vermem ve gereksiz büyük. bunlar benim fikirlerim senin önerine lafım yok aldım zaten fakat dediğim gibi sonra iptal ettim.THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
evet dediğin gibi ag400 de yeterli olur o işlemciye ama benim görüşüm de o soğutmak olmuyor sadece yanmamasını sağlamak oluyor ben de 13400fle kullanıyorum assasini işlemci tam yükte 46 derecede takılıyor , 5600 , 12400f olsa ag400 veya 214xt fazlasıyla iş görürdü fakat almışken de böyle sağlam bir şey almak bana mantıklı geliyorBen bunu aldım daha sonrasında iptal ettim, işlemci için fazla her ne kadar iki blok iki fan olsun şahsen kule tipi soğutmaya o kadar vermem ve gereksiz büyük. bunlar benim fikirlerim senin önerine lafım yok aldım zaten fakat dediğim gibi sonra iptal ettim.
tercih meselesi performans olarak assasin bir tık önde olsa da ikisi de yakındır , hava soğutma isterse assasin sıvı isterse veya görünüş için ls tercih edebilir@Cavuskerem hocam arada neredeyse fark yokken deepcool l500 daha iyi olmaz mı
Haklısın fakat standart bir kullanıcıda yanması imkansız hocam arkadaş sürekli stress teste tutup, dışa aktar vs. işlem yapmayacaksa yanmaz, stok soğutucuyu bir hafta kullandım 80 derecede ona rağmen fazla ısınıyor diye hız bile kesmedi 5GHz sabit 80 derece çalıştırdı düşünün kü fazla ısınsa hızını düşürürdü zaten yine tercih meselesi tabi haklısınız. Tabi kasa soğutmasıda buna çok önemli önde iki tane 140mm x2 fan olunca zaten bileşenler buz gibi çalışıyor.evet dediğin gibi ag400 de yeterli olur o işlemciye ama benim görüşüm de o soğutmak olmuyor sadece yanmamasını sağlamak oluyor ben de 13400fle kullanıyorum assasini işlemci tam yükte 46 derecede takılıyor , 5600 , 12400f olsa ag400 veya 214xt fazlasıyla iş görürdü fakat almışken de böyle sağlam bir şey almak bana mantıklı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tercih meselesi performans olarak assasin bir tık önde olsa da ikisi de yakındır , hava soğutma isterse assasin sıvı isterse veya görünüş için ls tercih edebilir