İleride işlemciyi yükseltsem bu yine beni kurtarır mı hangi modele kadar götürür?![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
9700x'e falan kadar götürürİleride işlemciyi yükseltsem bu yine beni kurtarır mı hangi modele kadar götürür?
Ben R7 7800X3D'yi soğutabiliyorum tam yükte 80 dereceyi aşmıyor.İleride işlemciyi yükseltsem bu yine beni kurtarır mı hangi modele kadar götürür?
hocam bende 7500f kullanıyorum phantom spiritmi bunumu önerirsiniz. 100tl fark ediyor.![]()
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00121A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) Alüminyum Üst Plakalı Yüksek Sınıf Kaplama İtme-çekme konfigürasyonuna sahip Freezer 36, verimli soğutma performansının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduruyor. Isı borularının...www.teknobiyotik.com
Arkadaşın attığı da çok başarılı. Ben Arctic markasını oldum olası severim ve tercih ederim içinden mx-6 macun da çıkıyor. Hangisi ucuz ise onu tercih edebilirsiniz yakın seriler.
Bu model ile arasındaki fark nedir?![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
1 bakır boru, ARGB aydınlatma gibi farklar mevcut.Bu model ile arasındaki fark nedir?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir forumda okumuştum sanırım phantom spirit montajı için anakartı sökmek gerekiyordu. Arctic Duo montajı çok basit, fanları bile klips ile oturtuyorsunuz. Performans açısından ikisi de yakın ucuz olanı tercih edin. Ben alırken Arctic daha ucuzdu ve içinden çıkan macunun kalitesine de güvenerek tercih ettim.hocam bende 7500f kullanıyorum phantom spiritmi bunumu önerirsiniz. 100tl fark ediyor.
Merak ediyordum chatgpt ye sordum. sonuç:Bu model ile arasındaki fark nedir?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu model ile arasındaki fark nedir?
![]()