Neler Yeni

ryzen 5 7500f ile 4070 ti superli sistem nasıldır?

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Halil uçar
2.el 2-3 aylik cihazlara bak sari siteden daha uyguna bulabilirsin belki

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el 2-3 aylik cihazlara bak sari siteden daha uyguna bulabilirsin belki
hocam elektronikte ikinci el alma taraftarı değilim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu bütçede bir kasa toplayacak olsaydım o kasayı almazdım. Biraz daha tasarımsal anlamda cazibesi iyi bir şey alırdım
bütçeyi mümkün olduğunca kısık tutmaya çalışıyorum hocam. yoksa lian li nin beğendiğim bir kasası vardı ama bitfenixten 2k daha pahalı.

Şunu özelleştirip daha iyi bir şey yapılabilir sanki. Monitör 4K mı olacak ?
hayır hocam 2k, bu sisteminde psusu kalitesiz benim linke koyduğum psu çok daha kaliteli sanırım

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ege
hocam elektronikte ikinci el alma taraftarı değilim ya

bütçeyi mümkün olduğunca kısık tutmaya çalışıyorum hocam. yoksa lian li nin beğendiğim bir kasası vardı ama bitfenixten 2k daha pahalı.

hayır hocam 2k, bu sisteminde psusu kalitesiz benim linke koyduğum psu çok daha kaliteli sanırım
PSU olarak çok daha önde evet ama bu 48k sizinki 55k. Bir kaç özelleştirmeyle adam edip 52.5k yaparsın PSU olarak biraz daha düşük olur. Sonuçta işini görecek bir psu ve kalitesiz değil. Hem aradaki farkla soğutucu alırsınız kasanızda biraz daha iyi olur.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU olarak çok daha önde evet ama bu 48k sizinki 55k. Bir kaç özelleştirmeyle adam edip 52.5k yaparsın PSU olarak biraz daha düşük olur. Sonuçta işini görecek bir psu ve kalitesiz değil. Hem aradaki farkla soğutucu alırsınız kasanızda biraz daha iyi olur.
hocam valla sizin dediğiniz daha mantıklı fakat ben psu konusunda biraz dikkatli davranmak istiyorum sistemi güvenilir kaliteli birşeye emanet etme taraftarıyım o yüzden psu için bütçemin en iyisini almak istiyorum

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Ramleri bununla değiştir bence chip kalitesi bunun ki daha iyi udimm mi ne öyle birseydi chip kalitesi bende corsair alacaktım forumdan bi arkadaş ayıktırdı biraz araştırdım gerçekten de bu ramler daha iyi, corsair sadece dominator serisi güzel o da çok pahalı gerek yok, bu ramleri takibe al ben vatandan 4.900e almıştım illa indirime giriyor.👇👇👇👇👇
D532GB 6000-30 Trident Z5 RGB bk K2 GSK | F5-6000J3040F16GX2-TZ5RK https://amzn.eu/d/iPU8eYr

Ekran kartını buna bir bakmanı tavsiye ederim youtube da inceleme videosu da var gerçekten çok kaliteli bi kart galaxın elit modellerinden bu ex gamer değil sg ve st modeli galaxın üst seri kartları bence bi araştır derim o fiyata bunu tercih edebilirsin 👇👇👇👇👇👇

anakart içinde hepsiburada da msi b650 tomahawk anakartini tavsiye ederim şuan hepsiburada da 7.599 TL aldıktan sonra shout Out kampanyasından anakarti kaydet msi steam kodunuzu yolluyor 20 dolarlık bence bir değerlendir.

Kasaya gelecek olursak yukarıda arkadaş değinmiş gerçekten böyle bir sisteme bu kasa olmamış biraz daha elit güzel bir kasa alsan iyi olur çünkü sistem güzel, ben şahsen nzxt h6 flow kovalıyorum 4.500 bandına düşsün alcam insaallah

psu hakkında hicbirsey demeyeceğim fiyatı da psu da çok güzel yapıştır geç

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ege
hocam valla sizin dediğiniz daha mantıklı fakat ben psu konusunda biraz dikkatli davranmak istiyorum sistemi güvenilir kaliteli birşeye emanet etme taraftarıyım o yüzden psu için bütçemin en iyisini almak istiyorum
Siz bilirsiniz. Biri kaliteli biri çok kaliteli olarak bakabilirsiniz. 2K monitör için 7800x3d+4070super kombosu da yapılabilir. Hem Corsair modelinde gen5 12vhwpr çıkışı olmaması üzücü.

Top Bottom