Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f İşlemci Hava Soğutucu Önerisi 23.04.2025

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Aslan
Bütçe
1100
Amd Ryzen 5 7500f işlemcim kasamda küçük olduğundan zor oyunlarda 75-80 derecelere çıkıyor ve içim hiç rahat değil
şuan güncel olarak max 1100 tl bütçeyle ne alabilirim biraz araştırdım şu ikisini buldum fakar testlerini bulamadım

veya bunlardan daha iyi bi öneriniz varsa onu alabilirim

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Emre Turan
Amd Ryzen 5 7500f işlemcim kasamda küçük olduğundan zor oyunlarda 75-80 derecelere çıkıyor ve içim hiç rahat değil
şuan güncel olarak max 1100 tl bütçeyle ne alabilirim biraz araştırdım şu ikisini buldum fakar testlerini bulamadım

veya bunlardan daha iyi bi öneriniz varsa onu alabilirim
knk benim de 7500F fortniteta 85 boşta 60 derecelerdeydi bunu aldım geçen oyunlarda su an 48 üstü görmüyorum boşta da 40 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parolapara artı iyzco yeni hesap acıp kullanırsan 1100 e geliyor yüzde 10 gaming gen 200 veriyo ilk alısveris 300 parolapara 400
tam olarak anlamadım iyzico olayını biliyorum da parolapara ve geming gen ilk alışveriş indirimini bilimiyorum nasıl yapıcam
bide iyzico olayı indirim değil de daha çok bakiye olarak sana geri vermiyolarmı

ve benim kasam küçük bu çok büyük sığarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak anlamadım iyzico olayını biliyorum da parolapara ve geming gen ilk alışveriş indirimini bilimiyorum nasıl yapıcam
bide iyzico olayı indirim değil de daha çok bakiye olarak sana geri vermiyolarmı

soğutucunun özelliklerinde boyutu 162mm benim kasanın sitesinde desteklediği maks 160mm

Son düzenleme:

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Emre Turan
sığmıyorsa sıkıntı ama diğer alacaklarını alırken de parolapara yap ilk alışverişine cekilebilir 400 tl veriyor parolapara ilk alışveriş muhabbeti de iyzco ile ilk kez ödeme yapıyorsan veriyor önceden aldıysan vermez parolaparaya forumdan bak anlatıldığı yer vardı 1000 e alacağın şey 500 e gelir mesela

Mesaj otomatik birleştirildi:

soğutucunun özelliklerinde boyutu 162mm benim kasanın sitesinde desteklediği maks 160mm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,409
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom