a620 ile mi yapmayı düşünüyorsun? yapılmıyorda o bakımdan.yukarıda belirttiğim üzere overclock yapmak istiyorum anakartım a620 darkflash dx240 sıvı soğutmam da var nasıl yapabilir yaparsam sıkıntı olurmu
7500f takoz bir işlemci o.c yapılsa bile çok ısınacaktır.yukarıda belirttiğim üzere overclock yapmak istiyorum anakartım a620 darkflash dx240 sıvı soğutmam da var nasıl yapabilir yaparsam sıkıntı olurmu
overclock halı 5.05 değilmi5.05 GHz ye kadar çıkıyor zaten hiç gerek yok bence
niyee uygulama ile olmazmua620 ile mi yapmayı düşünüyorsun? yapılmıyorda o bakımdan.
soğutucu var7500f takoz bir işlemci o.c yapılsa bile çok ısınacaktır.
turbo hali 5.05 ghz çok yüksek ve güzel bi değer zaten hiç gerek yok. soğutma olsa da oc için verimli mi tartışılır çok iyi bi işlemci zaten. max 5.2 yaparsın onunda etkisi olmaz. gerek yok elleme derim.overclock halı 5.05 değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
niyee uygulama ile olmazmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
soğutucu var
turbo halıne nasıl geçiyoruz onu biliyormusunturbo hali 5.05 ghz çok yüksek ve güzel bi değer zaten hiç gerek yok. soğutma olsa da oc için verimli mi tartışılır çok iyi bi işlemci zaten. max 5.2 yaparsın onunda etkisi olmaz. gerek yok elleme derim.
sen geçirmiyosun oyuna girince otomatik turboya geçiyo zaten 4.7 4.8 5 neyse ihtiyacı ona göre çıkıyoturbo halıne nasıl geçiyoruz onu biliyormusun
Hocam direk bi sistem hazırladım ama kararsızım benim hazırladığım şöyle bu mu mantıklı yoksa en alta koyacağım hazır sistemi alıp geçeyim mi? Fiyat farkından ötürüsen geçirmiyosun oyuna girince otomatik turboya geçiyo zaten 4.7 4.8 5 neyse ihtiyacı ona göre çıkıyo