Monitör çöp va panel alınmazsizce bu sistem alınır mı? 200hz monitör dahil bana çok mantıklı geldi sizce alınır mı? ?
ekran kartından memnunmusun buarada valorant fivem gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps veriyor8400f
Ekran kartımdan memnunum. Valo fivem gibi oyunlar oynamıyorum fakat vereceği fps valoda 300fps üstü fivemde yüksek ayarlarda 150-200fps arası.ekran kartından memnunmusun buarada valorant fivem gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps veriyor
incehesapta monitör ü çıkarınca 35 bin oluyor tek fark ekran kartı powercolorGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr2 hafta önce 3k daha ucuzdu sistemler.PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
fiyat aynı oluyorsa neden bunu almıyorsun o zaman ? o kasa değişmeli bence , monitör de öyle. Va panel neden alıyorsunincehesapta monitör ü çıkarınca 35 bin oluyor tek fark ekran kartı powercolor
gaming gen e pek güvenemedim hem İncehesap ın müşteri hizmetleri ve ilgilili olmaları kat ve kat öndefiyat aynı oluyorsa neden bunu almıyorsun o zaman ? o kasa değişmeli bence , monitör de öyle. Va panel neden alıyorsun