Ryzen 5 7500f kötü soğutucu ile soğur mu

İdare eder bence en azından bir kule tipi, ama yine de ileride daha iyi bir soğutucuya geçmen iyi olur.

Merhaba sipariş ettiğim ucuz hazır sistemimde f/p olması amacıyla yüksek ihtimal böyle bir sogutucu koymuslar işlemci Ryzen 5 7500f bu soğutucu ile soğur mu ?
stok soğutucudan 1-2 derece daha iyi soğutur fakat şuan yaz ayındayız önümüzdeki haftalarda 33-34 derece olacak genelde o soğutucu çok zorlanacaktır şuan benim kasanın hava akışı pek iyi değil soğutucu iyi olmasına rağmen 80 dereceyi gördüm eğer kasanın hava akışı kötüysede o soğutucu kendini soğutamaz.
hocam bunu alırsanız ileride büyük ihtimal gine alacaksınız bütçe varsa ve kasanıza uyumluysa bunu alın geçin.

Dark frezeer x123 gayet iş görüyor şefim ucuza düşüyor kendisi veya muadilleri ona bakın.

bende 7500f kullandım wraith prism onun için rahat yetiyordu. bence bu da rahat yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz idare eder ama en kısa zamanda 240mm çift kuleye geçmenizi tavsiye ederim
kesinlikle önermem 240mm alacağınıza 7 ısı borulu bunu alın daha iyi diğerleriyle karıştırmamanız için 7 ısı borulu olmasını özellikle belirttim. gaming gen link, akakçe link. Bu çoğu 240mm den daha iyi. Ama 7500f için kesinlikle sıvı soğutucuya gerek olmadığını tekrar söylemek isterim.

100tl daha çıkmaz mı şunlardan birini al bari

Hocam kasa aldım direkt dün sipariş ettim n11den incehesap kampanyası idi öyle aldım kasa nasıl sizce
Bir tanıdığım kötü olduğunu söyledi sistemin ama genede bende az çok anlıyorum dirket aldım begendim sizce nasıl ?

İdare eder bence en azından bir kule tipi, ama yine de ileride daha iyi bir soğutucuya geçmen iyi olur.
Hocam zaten ileriki zamanda yeni bir kule tipi ve 16gb Ram daha alacağım birse ssd ama şuan için en azından iyi midir? sistem bir tanıdığım kötü dedi de

stok soğutucudan 1-2 derece daha iyi soğutur fakat şuan yaz ayındayız önümüzdeki haftalarda 33-34 derece olacak genelde o soğutucu çok zorlanacaktır şuan benim kasanın hava akışı pek iyi değil soğutucu iyi olmasına rağmen 80 dereceyi gördüm eğer kasanın hava akışı kötüysede o soğutucu kendini soğutamaz.
hocam bunu alırsanız ileride büyük ihtimal gine alacaksınız bütçe varsa ve kasanıza uyumluysa bunu alın geçin.
Eyw hocam alıcam ilerde zaten bunu düşünürüm

Ekler

• 2ecdb4a9-d2a7-4bb3-b8b8-65704d228185.webp
    2ecdb4a9-d2a7-4bb3-b8b8-65704d228185.webp
    114.3 KB · Hit: 16
  • 2ecdb4a9-d2a7-4bb3-b8b8-65704d228185.webp
    2ecdb4a9-d2a7-4bb3-b8b8-65704d228185.webp
    114.3 KB · Hit: 15
Hocam kasa aldım direkt dün sipariş ettim n11den incehesap kampanyası idi öyle aldım kasa nasıl sizce
Bir tanıdığım kötü olduğunu söyledi sistemin ama genede bende az çok anlıyorum dirket aldım begendim sizce nasıl ?

Hocam zaten ileriki zamanda yeni bir kule tipi ve 16gb Ram daha alacağım birse ssd ama şuan için en azından iyi midir? sistem bir tanıdığım kötü dedi de

Reis sisteme baktımda, işlemci günümüzde gayet yeterli, ekran kartıda öyle. Ancak bu sisteme 550w az geldi bana en azından 650w olmalıydı bence.

Reis sisteme baktımda, işlemci günümüzde gayet yeterli, ekran kartıda öyle. Ancak bu sisteme 550w az geldi bana en azından 650w olmalıydı bence.
Evet hocam çok haklısınız sistemde en çok takıldığım şeylerden bir tanesi ama satıyorlarsa öyle sanmıyorum yetmeyeceğini birde ilerde 16gb Ram ve ssd taksam watt yeterli olur mu ? Yüksek ihtimal fiyattan kısmak için öyle yapmışlardır mecbur normalde 40k falan Birde 6 taksit imkanı çok iyidi son sorum olarak hocam sonradan değiştirmek istersem değiştirme imkanım varmı powerı sonra kasa ile birleşik falan olma çıkmama falan şansı varmı ?

Sadece kart 23K zaten fiyat iyi eksikleri de zamanla kapatılır işlemci ekran kartı gibi temel bileşenlerde sorun yok SSD soğutucu falan zamanla yükseltilir.

n11 İncehesap işbirliği ile alakalı konum bu link. Cevaplarınıza biraz göz attım. Peşin fiyatına 6 taksit ödeme kolaylığı gerçekten iyi. 550w bu sistem için düşük ama yetecektir. gönül isterdi ki en azından 600 - 650w olsun. Evet güç kaynağı çıkıp değişebilir bir parçadır. Anakartın a620 değil de b650 olması daha iyi olurdu. Ram gayet iyi bende aynı hynix modülü kullanan rami kullanıyorum piyasadaki en f/p ram diyebilirim. Ekran kartı zaten güzel. ssd 512 düşük en azından 1 tb idare ederdi. Şimdiki oyunlar büyük yer kaplıyor ve anakartta sadece 1 m2 ssd yuvası var bu nedenle yeni alsanızda eskisinin yerine takmanız gerekir eskisi de boşa çıkar(ikinci elden falan satılabilir). İşlemci soğutucu iyi değil tabi ama 7500f için yeterli olacaktır. O bütçeye daha iyi bir sistem parça parça tabii ki toplanabilirdi. Hazır sistem de toplanabilir di ama böyle ödeme kolaylığı maalesef şimdilik başka yerde yok. Genel yorumum bu şekilde hocam hayırlı olsun. Merak ettiğin bir durum olursa yaz lütfen. 👍 :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri