Yardım Bu 2 modem arasında kaldım hangisi daha iyidir .

Hocam bu keenetic marka modemlerde QOS ayarı yapamiyormusuz galiba bu ayar benim için önemli internet biraz sıkıntılı çünkü eğer bu ayarı açmazsam oyunlarda pingim dalgalanuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bilgi doğrumu?
her cihaza ayrı ayrı hız bile tanımlanabiliyor hocam kolaylıkla bir ara keenetic carrier kullanmıştım öyle bir şey yok

her cihaza ayrı ayrı hız bile tanımlanabiliyor hocam kolaylıkla bir ara keenetic carrier kullanmıştım öyle bir şey yok
Anladım hocam teşekkürler

Bide bir şey daha sorucam bu keenetic modemi alınca bir kaç ayarı varmış onları yapınca kusursuz oluyormuş bu ayarlari biliyor musunuz acaba

Ben Tenda'yla QoS ayarlayamıyorum, asıl bunda yok QoS ayarı. :kekw:

Anladım hocam teşekkürler

Bide bir şey daha sorucam bu keenetic modemi alınca bir kaç ayarı varmış onları yapınca kusursuz oluyormuş bu ayarlari biliyor musunuz acaba
Onu bilmiyorum hocam keenetic modemim 2 haftada yanmıştı mlsf çok deneyimleyemedim ama güzeldi :D

Hocam bu keenetic marka modemlerde QOS ayarı yapamiyormusuz galiba bu ayar benim için önemli internet biraz sıkıntılı çünkü eğer bu ayarı açmazsam oyunlarda pingim dalgalanuyor

Bu bilgi doğrumu?
qos yapılıyor. Geçen gün yaptım hatta...
Modeme dahili olarak gelmiyor özellik,
Ayarlardan plugin gibi bişey ekleniyor ozaman aktif oluyor seçenek.
Ben downloadı 58mbps, uploadı 12mbps civarına ayarladım.
Ayrıca manuel olarak snr margin değerine müdahale edebiliyorsun.
Önceki modemim w9970'di bufferbloat oluyordu. Özellikte lol'de zaman zaman saliselik karakterler durup devam ediyordu.
Zaman zaman özellikle geceleri netim gidip geliyordu. Meğer snr margin değeri 8 in aşağılarına düşüyormuş...

Şimdi buffetbloat test sonucum önceki modemde F'di.
Keenetix extra dsl ile varsayılan ayarlar ile test ettiğimde B' oldu.
Yukarıda bahsettiğim ayarları yapınca şuan A+ oldu. 1 gündür internetim kesilmedi.
Arkada internet kullanılırken sadece pingim 4 den 5 e falan çıkıyor :D

Not: Bu sonuç herkeste aynı olamaz, Altyapı, kablo kalitesi ayrıca etken sebepler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri