Neler Yeni

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Aslan
Instagram
abdullahasln.63
Bütçe
47500
Selamlar, laptopu satıp kasa toplamayı düşünüyorum. Şöyle bir şey topladım. Ryzen 5 7500F bana kaç yıl yeter, seçtiğim diğer bileşenler iyi midir? Siz ne önerirsiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Adugan B
Hocam soğutucusunu phantom spirit yapın ramleri 32gb 6000mhz cl36 yapıp alabilirsiniz. Bende de aynı sistemin r5 7600x li versiyonu var sürekli ultrada oynayacaksan oyunları monitör 2k ise 2 3 yıl sonrasında ayarlar bir tık ultranın 1 tık altında rahatça takilabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kerem
kullandığım sistem alabilirsiniz özelleştirip 1 tb ssd 32 ram b

elemin

80+ Bronze
hocam sistemimi satıyorum tam istediğiniz özelliklerden özelden yazabilirsiniz ikinci el düşünürseniz istanbul içinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Aslan
Instagram
abdullahasln.63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@keroshadow @BN0' Hocalarım zaten dediğiniz özelleştirmeleri yapmıştım da link yanlış gelmiş sanırım. Anakartı Biostar B650 yapsam nasıl olur, yoksa Asus olarak kalsın mı?:
1735239102843.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sistemimi satıyorum tam istediğiniz özelliklerden özelden yazabilirsiniz ikinci el düşünürseniz istanbul içinde.
hocam daha laptopu satmadım, satamaya da bilirim. Satarsam inşAllah diye sistem bakıyorum. Yine de sağolun.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Jiyu
Şu bir kaç gün içerisinde f/p 4070s çıkaracağını söyleyen youtuber vs var mı ?
4070s olarak tek alınabilir sistem bu , bunu özelleştirince bile 46k falan oluyor , diğerleri 50k.
1-2 ay önceki fiyatlar nerde ya :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Aslan
Instagram
abdullahasln.63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu bir kaç gün içerisinde f/p 4070s çıkaracağını söyleyen youtuber vs var mı ?
4070s olarak tek alınabilir sistem bu , bunu özelleştirince bile 46k falan oluyor , diğerleri 50k.
1-2 ay önceki fiyatlar nerde ya :(
Hocam ben itopyadan baktım aynı bu özelliklerde, 52k oldu hesap. Şuan en uygunu bu gibi de, inşAllah alabilirim. Her an millet çökebilir çünkü. Laptopu satamazsam zaten hayalim suya düşecek.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Jiyu
Hocam ben itopyadan baktım aynı bu özelliklerde, 52k oldu hesap. Şuan en uygunu bu gibi de, inşAllah alabilirim. Her an millet çökebilir çünkü. Laptopu satamazsam zaten hayalim suya düşecek.
laptopu ne zaman satacaksanız ? 31 aralıktan sonraya bırakmayın :( kasım ayı bitince direkt 2-3k zam geldi.
Dün asgari ücret açıklanınca da 3k zam geldi , daha bunlar ara zam yani..

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kerem
ben ağuştosta aldım sıvı soğutucuyla beraber 41 k geldi bi anda çok zam yapıyolar özelleştirmelere de ayrıca bazı şeyleri düşürcüler kasayı falan anakartıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Aslan
Instagram
abdullahasln.63
laptopu ne zaman satacaksanız ? 31 aralıktan sonraya bırakmayın :( kasım ayı bitince direkt 2-3k zam geldi.
Dün asgari ücret açıklanınca da 3k zam geldi , daha bunlar ara zam yani..
Arkadaşın abisi bilgisayar alacakmış resim falan atmış, arkadaş da ben anlıyorum diye bana sordu(laptoptan anlıyorum da masaüstünden az anlıyorum). Ben de baktım 90k zepyrus falan atmış. Anlıyor mu bu işten dedim, az dedi. Onlara o parayı vereceğine benimkini vereyim dedim 50k'ya, her işini görür. O direkt iyisi olsun kafasında, dedim benimki iyi. Ondan haber bekliyorum işte.

Hocam soğutucusunu phantom spirit yapın ramleri 32gb 6000mhz cl36 yapıp alabilirsiniz. Bende de aynı sistemin r5 7600x li versiyonu var sürekli ultrada oynayacaksan oyunları monitör 2k ise 2 3 yıl sonrasında ayarlar bir tık ultranın 1 tık altında rahatça takilabilirsiniz.
RDR2, TLOU falan filan, hep en yükseğe alıyorum. Monitörüm 1080p 165Hz.

Son düzenleme:
  • Beğen

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Adugan B
Arkadaşın abisi bilgisayar alacakmış resim falan atmış, arkadaş da ben anlıyorum diye bana sordu(laptoptan anlıyorum da masaüstünden az anlıyorum). Ben de baktım 90k zepyrus falan atmış. Anlıyor mu bu işten dedim, az dedi. Onlara o parayı vereceğine benimkini vereyim dedim 50k'ya, her işini görür. O direkt iyisi olsun kafasında, dedim benimki iyi. Ondan haber bekliyorum işte.

RDR2, TLOU falan filan, hep en yükseğe alıyorum. Monitörüm 1080p 165Hz.
1080 ise uzun yıllar götürür hocam

Top Bottom