Arkadaşlar, elimde ryzen 5 7500f var ve Dark Freezer x123 sipariş ettim yeterli olur mu? Ekstra olarak Soğutucunun içinden "soft park thermal compund Hutixi" yazan bir termal macun çıkıyor, ekstra almama gerek var mıdır?
kral bende 5600 ile x123 kullanıyorum yeterli soğutucudur sıkıntı çıkarmaz o macun çok düşük seviye yemekhanelerdeki tuz poşetinden çıkıyorArkadaşlar, elimde ryzen 5 7500f var ve Dark Freezer x123 sipariş ettim yeterli olur mu? Ekstra olarak Soğutucunun içinden "soft park thermal compund Hutixi" yazan bir termal macun çıkıyor, ekstra almama gerek var mıdır?
önerin nedir macun konusundakral bende 5600 ile x123 kullanıyorum yeterli soğutucudur sıkıntı çıkarmaz o macun çok düşük seviye yemekhanelerdeki tuz poşetinden çıkıyor![]()
pc yi çalıştırsın diye sür kullan ama en kısa sürede yenisini sürmeni öneririm
mx4 mx6 fiyatında idealdir hocam yapıştırın geçinönerin nedir macun konusunda![]()