bu yurtdışı teğil o yasayla alakası yok. amazon.tr satıyor bunuTeşekkür ederim. Yurt dışı alışverişleri için yeni yasa gelmiştiya bir sıkıntı yaşamam değil mi amazondan alsam.
bu yurtdışı teğil o yasayla alakası yok. amazon.tr satıyor bunuTeşekkür ederim. Yurt dışı alışverişleri için yeni yasa gelmiştiya bir sıkıntı yaşamam değil mi amazondan alsam.
Monitör de dahil 35K oynama olabilir 1-2K.
Onun bilgisini verdiler dostum teşekkürler.bu yurtdışı teğil o yasayla alakası yok. amazon.tr satıyor bunu
Bakıyorum bu arada 4060 la ilgili şöyle bir video buldum vaktin var ise bakabilir misin ?VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Samsung Odyssey G5 LS27CG510EUXUF 27” 1ms 165Hz HDR10 FreeSync QHD VA Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçe çok mu zorlanır hocam
Teşekkür ettim dostum benim düşüncem de ufaktan öyle.2k için pek uygun sayılmaz ama oynatır. İlerde 7700xt falan geçiş yapabilirse daha iyi olur.
aslında hocamOnun bilgisini verdiler dostum teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakıyorum bu arada 4060 la ilgili şöyle bir video buldum vaktin var ise bakabilir misin ?.
fluid motion frames, fg gibi teknolojiler ile rahat oynatır bence ama saf güç olarak zor gibiHerkese iyi günler. Böyle bir sistem alsak full ayarlarda 2k'da oynatır mı akıcı bir şekilde. Bu arada God Of War olsun Alan Wake 2 olsun bunlards oynatmayacağını ayar kısacağımı biliyorum da hani genelleme olarak söylüyorum ille o oyunlar oynanmıcak sistemde. Düşündüğüm monitör ise MSI g274 27" olan modeli biraz bütçemi zorluyor monitör önerisi dr yaparsanız sevinirim.
Almışken de hiiiiçç am4 de giresim yok ama yav ama gene de olabilir tabi ki.aslında hocam
BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
dusunulebılır, testini de bıraktım şöyle:
Maşallah hocam gayet iyiymiş.1080p akıcılığı olmaz, ben 3060ti ile ryzen 5 5500 kullanıyorum şu ana kadar 2k'da yüksek ayarlarda nerdeyse hiçbir oyunda 60fps altı görmedim.
sadece bodycam oynarken yüksek ayarlarda fps 25'in altına düşüyor, en düşük ayarlarda orman haritası dışında 45fps ve üzeri değerler alıyorum.
Bakacaz bakalım ya bugün monitör alabilir yüksek ihtimalle de var mıdır acaba monitör öneriniz.fluid motion frames, fg gibi teknolojiler ile rahat oynatır bence ama saf güç olarak zor gibi