Ryzen 5 7600 Cinebench r23 skorları

Soğutucu nedir ?

Elindeki slikon kalitesine ve soğutma çözümüne bağlı olarak alttaki tablodaki değerlere ulaşabilirsin

Alıntıyı görüntüle
hocam değerlerin müthiş burdan ya da dm yolu ile tüm ayalarını rica etsem mümkün müdür. ben serin çalıştırıyorum ama 14300 civarı kalıyorum. sorun yok ama tam gücünü istiyorum. bu arada bu puanı alırken ve normal oyun oynarken işlemci kaç derecelerde geziyor ?

hocam değerlerin müthiş burdan ya da dm yolu ile tüm ayalarını rica etsem mümkün müdür. ben serin çalıştırıyorum ama 14300 civarı kalıyorum. sorun yok ama tam gücünü istiyorum. bu arada bu puanı alırken ve normal oyun oynarken işlemci kaç derecelerde geziyor ?

Sabit bir değer verilemez, her işlemcinin slikon kalitesi ve buna bağlı olarak voltaj - çekirdek hızı değeri farklı olur OC ve UV de.

Bu arada benim 7840HS mobil işlemci 7600e koymuş üf :D.

Değerlerin normal dahası içi pbo yada manuel o.c kullanabilirsin fakat bu değerlere ulaşmak için başkalarının değerlerine ihtiyacın yok deneme yanılma yöntemleri ile stabiliteyi sağlayıp bu haliyle kullanıma devam edebilirsin bunu da işlemcinin silikon kalitesi belirleyecektir.

bana mı dedin dostum

sağ ol dostum şimdi overclock yaptık ufak forumdaki arkadaş sağolsun 88 voltaj değerlerinde 14500 küsür artı 70-71 derecelerde şuan galiba ilkinde bir şey yaptım
Yaptığın overclock manuel olarak mı yoksa pbo ile mi yaptın

aynı işlemci aynı soğutucu ile 73 74 dereceleri çok rahat görüyorum maalesef ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri