Arkadaşlar aldığım sistemde ryzen 5 7600 var ve deepcool ak400 var ve pubg vs oyunlarda 70 80 derecelerde geziyor normal mi tam bilmiyorum ondan kaynaklı soğutucu değiştirmek istiyorum ve önerinizi bekliyorum birde sizce bu sıcaklıklar normal mi ?
aynı işlemci ile aynı soğutucuyu kullanıyorum max 65 derece gördüm bence normal değil termal macun kurumuş olabilir.Arkadaşlar aldığım sistemde ryzen 5 7600 var ve deepcool ak400 var ve pubg vs oyunlarda 70 80 derecelerde geziyor normal mi tam bilmiyorum ondan kaynaklı soğutucu değiştirmek istiyorum ve önerinizi bekliyorum birde sizce bu sıcaklıklar normal mi ?
Fazla bence güzel bir soğutucu o 60 civarlarında gezmesi lazım termal macuna baktınız mı kule tipi fanın işlemciye değen yüzeyindeki etiket vs çıkarılmış mı bakın foto atabilirsiniz isterseniz daha yararlı olurArkadaşlar aldığım sistemde ryzen 5 7600 var ve deepcool ak400 var ve pubg vs oyunlarda 70 80 derecelerde geziyor normal mi tam bilmiyorum ondan kaynaklı soğutucu değiştirmek istiyorum ve önerinizi bekliyorum birde sizce bu sıcaklıklar normal mi ?
yok hocam bugunde değiştim blok eğri gelmişti başta fark edemedim sonra anladım sistemide göndermek istemedimaynı işlemci ile aynı soğutucuyu kullanıyorum max 65 derece gördüm bence normal değil termal macun kurumuş olabilir.
eğri gelmişse sebebi o olabilir keşke gönderseydiniz altında bir çıkartma oluyor onu çıkarmadıysanız yine yapabilir.yok hocam bugunde değiştim blok eğri gelmişti başta fark edemedim sonra anladım sistemide göndermek istemedim
kontrol etmistim bende o sıcaklıkları alınca sasırdım aklımda pearless asasin deepcool ak620 birde sychte fuma 3 den birini almak var sizce hangisini almalıyımFazla bence güzel bir soğutucu o 60 civarlarında gezmesi lazım termal macuna baktınız mı kule tipi fanın işlemciye değen yüzeyindeki etiket vs çıkarılmış mı bakın foto atabilirsiniz isterseniz daha yararlı olur
kontrol ettim direk ama yoktu sansızlık benimkieğri gelmişse sebebi o olabilir keşke gönderseydiniz altında bir çıkartma oluyor onu çıkarmadıysanız yine yapabilir.
Bence almana gerek yok ak400 iyi bir soğutucu teknik olarak bir sorun olabilir sistemi yeni aldıysan geri yolla sorun var diyekontrol etmistim bende o sıcaklıkları alınca sasırdım aklımda pearless asasin deepcool ak620 birde sychte fuma 3 den birini almak var sizce hangisini almalıyım
kontrol ettim direk ama yoktu sansızlık benimkieğri gelmişse sebebi o olabilir keşke gönderseydiniz altında bir çıkartma oluyor onu çıkarmadıysanız yine yapabilir.
hocam 4 ay oldu bi şekilde idare etti cs2 vs oynadığımdan kaynaklı 72 73 derece bişey olmaz dedim ama yaza gireceğim zaman garanti 80 90 görecek gibiBence almana gerek yok ak400 iyi bir soğutucu teknik olarak bir sorun olabilir sistemi yeni aldıysan geri yolla sorun var diye
CMOS reset dener misin yada direk biostan resetlekontrol ettim direk ama yoktu sansızlık benimki
hocam 4 ay oldu bi şekilde idare etti cs2 vs oynadığımdan kaynaklı 72 73 derece bişey olmaz dedim ama yaza gireceğim zaman garanti 80 90 görecek gibi
bence de ak400 baya sağlam soğutucu indirimce ucuza geldiği için aldım normalde peerleess asassin alacaktım ama fiyatına göre harikadır.Bence almana gerek yok ak400 iyi bir soğutucu teknik olarak bir sorun olabilir sistemi yeni aldıysan geri yolla sorun var diye
CMOS reset dener misin yada direk biostan resetle
kontrol ettigimde bakir temas yuzeyinde sorun gormustum esit degildi artım değisecemThermalright Peerlees Assassin alabilirsin başka ürün lazımsa ama muhtemelen bi sıkıntı vardır o soğutucuyla bu derecelerde gezmesi bana bi saçma geldi