Öneri Ryzen 5 7600 İçin soğutucu önerisi

Bunu kampanyalarla 900'e getirebilirsiniz.
hem beyaz, hem dijital hem de fiyatı uygun oluyor.

detaylı bilgi
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler bu soğutucuda epeydir aklımda sistemim project zero sistem açıkçası kule tipleri kullanmak pek istemiyorum çünkü anakartı epey kapatıyor aynı fiyata beyaz sıvı soğutucuda var bu ikisi arasında kaldım şuanda

Arkadaşlar parolapara/iyzico kampanyası ile sıvı soğutma almayı planlıyorum kasam msi mag pano m100r pz white ve işlemcim ryzen 5 7600 Kule tipi pek istemiyorum kötü durması sebebiyle bu kampanyanın geçerli olduğu sitelerden beyaz sıvı soğutma önerilerinizi alabilirim bütçe maksimum 2k kampanya hariç şimdiden teşekkürler
Aslında okadar ısınan işlemci degil ama sen havalı dursun diye istiyorsun sıvı sogutucuyu ikinci el MSI MAG CORELIQUID A13 240 240mmönerebilirim bende kullanıyorum

Aslında okadar ısınan işlemci degil ama sen havalı dursun diye istiyorsun sıvı sogutucuyu ikinci el MSI MAG CORELIQUID A13 240 240mmönerebilirim bende kullanıyorum
oda yokki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu alıp geçsemmi ya

Bunu kampanyalarla 900'e getirebilirsiniz.
hem beyaz, hem dijital hem de fiyatı uygun oluyor.

detaylı bilgi
Hocam nasıl yapıyoruz tam aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz iyzicoda hesap doğrulayıp kampanyalara katıldım parolaparadada hesap açtım iyzicoya para yüklerken kaç tl yükleyeceğiz neye göre hesaplicaz mesela sıvıyı alacağım 2200 tlmi yükleyeyim?

Hocam nasıl yapıyoruz tam aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz iyzicoda hesap doğrulayıp kampanyalara katıldım parolaparadada hesap açtım iyzicoya para yüklerken kaç tl yükleyeceğiz neye göre hesaplicaz mesela sıvıyı alacağım 2200 tlmi yükleyeyim?
parayı sadece parolapara hesabına atacaksınız. Oradan sanal kart açıp, o kartın bilgilerini iyzicoya gireceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,881
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri