Neler Yeni

ryzen 5 7600 işlemci kutusuz geldi sorun olurmu

Teyyare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lodos
aldıgım bu sistemde sinerji işlemci kutusunu göndermemiş bu şekildemi gönderiliyor yoksa unutmuslarmıdır arayıp istiyeyimmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldıgım bu sistemde sinerji işlemci kutusunu göndermemiş bu şekildemi gönderiliyor yoksa unutmuslarmıdır arayıp istiyeyimmi ?
beyler adamlar zaten mpk diye belirtmiş ben mpknin anlamını bilmedigimden unuttuklarını sandım yani normalmiş yeni soru bu işlemcinin kutulusu ve mpk halinde bi fark olurmu

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

beyler adamlar zaten mpk diye belirtmiş ben mpknin anlamını bilmedigimden unuttuklarını sandım yani normalmiş yeni soru bu işlemcinin kutulusu ve mpk halinde bi fark olurmu
Tek fark biri kutulu biri tray (yani toplu şekilde gelen işlemci) herhangi bir özellik farkı yok.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Hüseyin Mert Görgel

İşlemcide fark olmaz mpk işlemci kutusuz ve fansiz işlemci demektir daha çok toplu hazır sistemler için firmalara tepside gönderilir buda maliyetten biraz kısmaya yardımcı olur.

Top Bottom