shaco27
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,056
- İsim
- eyyüb
Başkan güzel hazır sistemeler geliyor bu aralar ama hep istedim parçaya göre düzdüm ömrüm çekildi parayı bir araya getirmek için çabalıyoruz 4080 istiyoruz alamıyoruz xtx istiyoruz alamıyoruz XT alıyoruz para ona yetiyor hep bir tık altı oldu.Sinerji PCHocası Venom V6 Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse 12GB Sistem Tavsiyesi
Sinerji PCHocası Venom V6 Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse 12GB Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1.5 aydir para biriktirip monitör almak için uğraşıyorum 3 model oled 2 model gelip yok oluyor bu trde kafamıza göre ürün almak da kadar zor kara borsa çünkü uyuyordum gözümü açtım nasıl olucak diye düşünüyorum moralım kalmıyor indirim olsa dahi alicak para yok hayattan soğutuyor bu ülke adamı millet su sistemi ucuz diye alıyor 1 sene fiyat farkına bak yazık insanlarımız haline stress sahibi olduk artık bir şey almıyorum tiksindim vallahi.
Bir monitör almak bukadar zor olamaz.