Neler Yeni

ryzen 5 7600 yaza kadar soğutucusuz idare eder mi

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaplabahmet
gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
Sistem özelleştirmen nasıl hocam merak ettim atma şansın var mı?

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yasar Dalgan
132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
Sıvı soğutucu alma bence hava soğutucu daha iyi daha iyi dediğim daha uzun ömürlü.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
o işlemciye sıvı soğutma gereksiz hocam.attığım soğutucudur peerless assassindir işini görür.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Emirhan
Phantom peerlees aynı model değil hocam Phantom Spirit Ayrı model Peerless Assassin Ayrı model ikisinin arasında da fiyat farkı gerçekten var peerless assassin tercih edebilirsiniz fiyatından dolayı 7500f içinde çokça yeterli olacaktır

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özelleştirmen nasıl hocam merak ettim atma şansın var mı?
Screenshot_20241015-221232.png
telefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Phantom peerlees aynı model değil hocam Phantom Spirit Ayrı model Peerless Assassin Ayrı model ikisinin arasında da fiyat farkı gerçekten var peerless assassin tercih edebilirsiniz fiyatından dolayı 7500f içinde çokça yeterli olacaktır
yanlış yazmışım peerless assassin evet

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
Alıntıyı görüntületelefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın

kartın oc versiyonuyla standart versiyonu arasında 2-3 fps oynar hocam.bence fiyat farkına değmez.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Emirhan
Alıntıyı görüntületelefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın

Bu sistemi önermem hocam aigo psu iyi değildir ve OC olan modelini almanıza gerek yok aradaki fiyat farkına değeymez oc olan

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
o işlemciye sıvı soğutma gereksiz hocam.attığım soğutucudur peerless assassindir işini görür.
çok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü

Bu sistemi önermem hocam aigo psu iyi değildir ve OC olan modelini almanıza gerek yok aradaki fiyat farkına değeymez oc olan
kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
çok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü
hocam önümüz kış.bence tok soğutucu iş görür.ama attığım kule tipini ilerde alırsanız daha da sıkıntı olmaz.650 lira bir şey zaten

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Emirhan

kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.
Bütçeniz nedir hocam

Top Bottom