gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
Sistem özelleştirmen nasıl hocam merak ettim atma şansın var mı?gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?7500 f le arasında fiyat farkı çoksa 7500f al bence. https://www.teknobiyotik.com/donani...i-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx123duo.html artan parayla bunu alırsan soğutur.
Sıvı soğutucu alma bence hava soğutucu daha iyi daha iyi dediğim daha uzun ömürlü.132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
o işlemciye sıvı soğutma gereksiz hocam.attığım soğutucudur peerless assassindir işini görür.132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
Phantom peerlees aynı model değil hocam Phantom Spirit Ayrı model Peerless Assassin Ayrı model ikisinin arasında da fiyat farkı gerçekten var peerless assassin tercih edebilirsiniz fiyatından dolayı 7500f içinde çokça yeterli olacaktır132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
Sistem özelleştirmen nasıl hocam merak ettim atma şansın var mı?
yanlış yazmışım peerless assassin evetPhantom peerlees aynı model değil hocam Phantom Spirit Ayrı model Peerless Assassin Ayrı model ikisinin arasında da fiyat farkı gerçekten var peerless assassin tercih edebilirsiniz fiyatından dolayı 7500f içinde çokça yeterli olacaktır
kartın oc versiyonuyla standart versiyonu arasında 2-3 fps oynar hocam.bence fiyat farkına değmez.Alıntıyı görüntületelefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış yazmışım peerless assassin evet
Bu sistemi önermem hocam aigo psu iyi değildir ve OC olan modelini almanıza gerek yok aradaki fiyat farkına değeymez oc olanAlıntıyı görüntületelefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın
yanlış yazmışım peerless assassin evet
çok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünküo işlemciye sıvı soğutma gereksiz hocam.attığım soğutucudur peerless assassindir işini görür.
kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.Bu sistemi önermem hocam aigo psu iyi değildir ve OC olan modelini almanıza gerek yok aradaki fiyat farkına değeymez oc olan
hocam önümüz kış.bence tok soğutucu iş görür.ama attığım kule tipini ilerde alırsanız daha da sıkıntı olmaz.650 lira bir şey zatençok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü
Bütçeniz nedir hocamçok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü
kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.