Neler Yeni

ryzen 5 7600 yaza kadar soğutucusuz idare eder mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaplabahmet
Bu sistemi önermem hocam aigo psu iyi değildir ve OC olan modelini almanıza gerek yok aradaki fiyat farkına değeymez oc olan
Önermeme sebebiniz psu mu sadece eğer öyleyse ben bir şey olacagini sanmiyorum 3 yıldır patlama garantili psu ile 3060 sistem kullaniyorum bir sorun yasamadim

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Önermeme sebebiniz psu mu sadece eğer öyleyse ben bir şey olacagini sanmiyorum 3 yıldır patlama garantili psu ile 3060 sistem kullaniyorum bir sorun yasamadim
Önermeme sebebim psu ve yükseltme yapıldığı zaman biraz pahalıya geliyor gamegarajda ki sistem inventus da daha ucuza gelen başk bir sistem de var psu'su güzel olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve psu'lar evet patlamayabilir yanmayabilir bir şey diyemem ancak gerçekten alırken yani o sistemi o psuya emanet edebileceğinize güveniyor musun yani olay biraz da bu açıkçası o psuya güvenmiyorsan o bilgisayarı her başlatışında korkuyorsan bu bir sorundur açıkçası ben her gün pc ye bir şey mi olacak şeyiyle yaşamak istemem .d

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
bana kalsa 7500f al 7600le aynı performans ve daha az ısınıyor fakat dahili gpu olsun istiyorum dersen 7600

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
41 bin lira zorlarsam 43
Şöyle bir şey önerebilirim eğer bütçenizde sorun oluyorsa psu dan kısabilirsiniz sorun olmaz sadece bu psu biraz daha iyi olduğu için öneriyorum

1729020259083.png

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
Önermeme sebebim psu ve yükseltme yapıldığı zaman biraz pahalıya geliyor gamegarajda ki sistem inventus da daha ucuza gelen başk bir sistem de var psu'su güzel olan

Ve psu'lar evet patlamayabilir yanmayabilir bir şey diyemem ancak gerçekten alırken yani o sistemi o psuya emanet edebileceğinize güveniyor musun yani olay biraz da bu açıkçası o psuya güvenmiyorsan o bilgisayarı her başlatışında korkuyorsan bu bir sorundur açıkçası ben her gün pc ye bir şey mi olacak şeyiyle yaşamak istemem .d
dediğiniz sistemin linkini atabilir misiniz?

yeni gördüm pardon

Şöyle bir şey önerebilirim eğer bütçenizde sorun oluyorsa psu dan kısabilirsiniz sorun olmaz sadece bu psu biraz daha iyi olduğu için öneriyorum

Alıntıyı görüntüle
hocam bence ikiside hemen hemen aynı birinde soğutucu alsam ve kasayı değiştirme kararı alsam diğerindede 32 gb yapsam aynı fiyata gelcek tahminen veya shark 7a daha ucuza gelebilcek kararsız kaldım ikisi konusunda

Son düzenleme:

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
hocam bence ikiside hemen hemen aynı birinde soğutucu alsam ve kasayı değiştirme kararı alsam diğerindede 32 gb yapsam aynı fiyata gelcek tahminen veya shark 7a daha ucuza gelebilcek kararsız kaldım ikisi konusunda
aynı fiyata gelmiyor hocam maalesef 1620 tl daha pahalıya geliyor shark 7a

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaplabahmet

yeni gördüm pardon

Taksit kimde daha avantajliysa ordan almak lazim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Ahmet Berat AĞCA
gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
Başlık üzerinden soruyu cevaplamam daha iyi olacak yoksa konu baya uzar. Görenlerin de işine yarar.
> 7500 F ve 7600 ün arasındaki en temel fark 7600 de APU olması. Sırf onun için astronomik bir fiyat farkına değmez.
> 7500f ve 7600 stok fan ile kullanılabilir ancak tavsiye edilmez. Pek iyi geçinemiyorlar boşanana kadar idare ediyorlar (yeni soğutucu almak) Thermal throttle yediğini görmedim.

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
daha sonra soğutucu almak istesem kule tipi iyi midir yoksa sıvı soğutma mı tercih etmeliyim

Top Bottom