Neler Yeni

ryzen 5 7600 yaza kadar soğutucusuz idare eder mi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan
inventus sitesi güvenilir değil mi 6 ay peşin fiyata taksit çok iyi gelir bana
Bir çok siteden daha çok güvenilirdir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha sonra soğutucu almak istesem kule tipi iyi midir yoksa sıvı soğutma mı tercih etmeliyim
Peerless assassin çoğu 240mm den daha iyidir hocam hem fiyat olarak hem ömür olarak hem sessizlik olarak

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
Bir çok siteden daha çok güvenilirdir hocam

Peerless assassin çoğu 240mm den daha iyidir hocam hem fiyat olarak hem ömür olarak hem sessizlik olarak
sizin yönlendirmeleriniz bana çok yardımcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet Berat AĞCA

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
Hocam inventus dan sistem bulabilmek bile ayrı bir zanaat yemin ediyorum... Arayüz o kadar rezalet ki olduğunu bildiğim sistemi bulamıyorum
bir yorum gördüm inventus ekran kartı vs. kutulu göndermiyormuş doğru mu o siteyi kullandınız mı hiç

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan
bir yorum gördüm inventus ekran kartı vs. kutulu göndermiyormuş doğru mu o siteyi kullandınız mı hiç
Bulk veya kutusuz olursa kutusuz gönderirler hocam s.s.s kısmını okursanız bir çok şeyin cevabı var orada

Hocam inventus dan sistem bulabilmek bile ayrı bir zanaat yemin ediyorum... Arayüz o kadar rezalet ki olduğunu bildiğim sistemi bulamıyorum
İtopyadan daha sade ve kullanışlı bir arayüzü var hocam

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Bulk veya kutusuz olursa kutusuz gönderirler hocam s.s.s kısmını okursanız bir çok şeyin cevabı var orada

İtopyadan daha sade ve kullanışlı bir arayüzü var hocam
Yok ustam. Olduğunu bildiğim sistemi bulamamayı geçtim hazır sistemler seçeneğine ulaşabilmek için seferber olduk. PC Kolik de aynı şekil berbat durumda. Elemanlar asırlık Unlost sistemleri anasayfada tutmaya devam ediyor şaka gibi.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Link'e tıklarsanız direkt sizi sisteme atacak hocam ve dediğim gibi özelleştirebilirsiniz

sistem özelleştirmesinden veya Arezu dam bahsetmiyorum siteden herhangi bir sistemi bulmaktan bahsediyorum. "7500f li sistemler ne kadar acaba" diye girip hiç bir şey bulamadığım oluyor.
Eski dizaynı kullanıcı dostu yapmamışlar. Kasayı gösteriyorlar ancak içinde ne var, fiyatı nedir bunları göstermiyor. Ana sayfadaki tüm sistemleri 15 tane sekmede yan yana açmak dışında çare yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,757
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom