Neler Yeni

Ryzen 5 7600x boşta 5.2ghz calışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Pehlivan
işlemciyi bugün taktım. bios ayarlarını yaptım msi centera gireyim dedim bide ne göreyim işlemci 5.2ghz calısıyor
normal hali 4.7ghz olması lazım nasıl düzeltebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes indirip sisteminizi tarar mısınız?
Anakartı sıfır taktım. Dengeli yaptığımda yine aynı çalışıyor valoranta girip test edeyim dedim 5.4ghz ye cıktı 80 derece oldu hatta fanlar costu bios da pbo da kapalı ayrıca

cornlov

80+ Bronze
Anakartı sıfır taktım. Dengeli yaptığımda yine aynı çalışıyor valoranta girip test edeyim dedim 5.4ghz ye cıktı 80 derece oldu hatta fanlar costu bios da pbo da kapalı ayrıca
Kasayı fişten çıkart, biraz bekledikten sonra,
Anakarttaki bios pilini çıkart 15 dakika bekle.
Sonra pili yeniden tak.
Bu işlem sonrası biostaki tüm ayarlar fabrika ayarına döner, yapacağın ayar varsa onları tekrar düzenle (ram frekans xmp vesaire) ve tekrar kontrol et

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berke
işlemciyi bugün taktım. bios ayarlarını yaptım msi centera gireyim dedim bide ne göreyim işlemci 5.2ghz calısıyor
normal hali 4.7ghz olması lazım nasıl düzeltebilirim
İşlemci turbosu mu acık güc seceneklerindeki ayarlarda işlemci kullanımını yüzde 99 yağabilirsin böyle turbo kapanıyor diye biliyorum

Papillion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan mehmet öztürk
Anakartın nedir Override kapalı demişssin de Asuslarda 2 ayrı yerde var sanırım o ayar. Yükseltme yapmıs mıydın, ya da msı centerda böyle bir ayar var mı?

Top Bottom