Kasayı yeni sipariş verdim oda yoksa geliyorTamam artic tam sana göre üst taraftan emin değilim o radyatör yerini metre ile ölçsene ne kadar geliyo acaba
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Kasayı yeni sipariş verdim oda yoksa geliyorTamam artic tam sana göre üst taraftan emin değilim o radyatör yerini metre ile ölçsene ne kadar geliyo acaba
Kaça aldın ustamKasayı yeni sipariş verdim oda yoksa geliyor![]()
7600x en az 7800x3d kadar ısınan bir işlemci eğer konu sahibi için 75-80 dereceleri kolay görmesi sıkıntı değilse alınabilir7600x hava soğutucu da iş görür aslında bütçen nedir
Kaça aldın ustam
Hangi özelleştirmeleri yaptın?AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ram,ssd,ekran kartı ozellestirerek 46k ulaştı.
Crucial 2x16Hangi özelleştirmeleri yaptın?
Araştırma yaptım ve 240mm oluyor bu kasa için.buda benim icin yeterli olacağını düşünüyorum.Ustam sendeki kasa 360mm radyatör destekli ama.ön taraf için'mi üst taraf için'mi yazmışlar anlamadım ama destekli yazıyor sıvı soğutma konusuna gelirsek artic marka.olarak kaliteli olduğunu kanıtlamış bi marka kalın ve kaliteli radyatör uzun ömürlü ve sessiz pompa ve sessiz ve ferah çalışan kaliteli fanlara sahip bir ürün kısaca ürün kalın radyatöre sahip sessiz ve ferah çalışan bi marka model önceden herhangi bir marka kullandıysanız artic'i ilk incelemede diğer markalara göre kalitesini anlayacaksınız