Neler Yeni

Öneri Ryzen 5 7600x İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
hocam msi iki modeli arasında kaldım onlar nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI MAG CORELIQUID 360R v2 ve MSI MAG CORELIQUID M360​

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Arkadaşlar normalde h100x alacaktım ama vazgeçtim daha sağlam bir soğutucu almak istiyorum aklımda ls520s dark zero var lakin sıcaklık testini göremedim öte yandan sizden öneri bekliyorum

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
kasa uygunsa Artic freezer 2 360 argb al. Kendim kullanıyorum gayet başarılı güzel bir sıvı soğutma ayrıca çok sessiz. Uymuyorsa 240 lık alabilirsin. Bana Deepcool fanları çok sesli gelmişti ama soğutma anlamında gayet güzel değerler veriyor. Forumlarda sıfır kullanılmamış artric 360 lar 3k dan satılıyor. Düşünmeden alabilirsin. Global garantisi bile yeterli ürün için.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
kasa uygunsa Artic freezer 2 360 argb al. Kendim kullanıyorum gayet başarılı güzel bir sıvı soğutma ayrıca çok sessiz. Uymuyorsa 240 lık alabilirsin. Bana Deepcool fanları çok sesli gelmişti ama soğutma anlamında gayet güzel değerler veriyor. Forumlarda sıfır kullanılmamış artric 360 lar 3k dan satılıyor. Düşünmeden alabilirsin. Global garantisi bile yeterli ürün için.
kasa h7 flow hocam sığar mı ayrıca ls520 zero bakıyordum o yeter mi?

yazdım size hocam yukarıda.

birde msi pahalı lakin hiç kullanan olmamış mı kötü müdür?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Eğer kasa 240mm destekliyorsa sığar

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU

2 tane msi modeli kullandım kesinlikle sıvı soğutucuda msi önermiyorum. Pompada çok fazla uğultu sesi geliyor. 3-4 aylık kullanımdan sonrasında da arıza yaşayan bir çok kişiye şahit oldum.

ls ve lt serileri güzel serilerdir fakat ileriye dönük olarak 360 lık almanız daha iyi olacaktır.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
2 tane msi modeli kullandım kesinlikle sıvı soğutucuda msi önermiyorum. Pompada çok fazla uğultu sesi geliyor. 3-4 aylık kullanımdan sonrasında da arıza yaşayan bir çok kişiye şahit oldum.

ls ve lt serileri güzel serilerdir fakat ileriye dönük olarak 360 lık almanız daha iyi olacaktır.
hocam 360 mm de msi coreliquid m360 ve bunun 360 v2 versiyonu var olar hakkındaki düşünceniz onlarda öyleyse ls520s zero dark alacağım veya THERMALTAKE nasıl 360mm klasik modeli.

furyfury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fury
Artic freezer 2 360 argb al 4400 tl gibi bir fiyatı var kaliteli sessiz ve ferah
Hocam kullaniyormusunuz ? Memnunmusunuz ?
Bende arayış içindeyim ve 500,1k pahali olmadan almayı düşünüyorum.tek istediğim konu başım ağrımasın ve sessizce işini yapsın 😁
Kasa
THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
Hocam kullaniyormusunuz ? Memnunmusunuz ?
Bende arayış içindeyim ve 500,1k pahali olmadan almayı düşünüyorum.tek istediğim konu başım ağrımasın ve sessizce işini yapsın 😁
Kasa
THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa
Ustam sendeki kasa 360mm radyatör destekli ama.ön taraf için'mi üst taraf için'mi yazmışlar anlamadım ama destekli yazıyor sıvı soğutma konusuna gelirsek artic marka.olarak kaliteli olduğunu kanıtlamış bi marka kalın ve kaliteli radyatör uzun ömürlü ve sessiz pompa ve sessiz ve ferah çalışan kaliteli fanlara sahip bir ürün kısaca ürün kalın radyatöre sahip sessiz ve ferah çalışan bi marka model önceden herhangi bir marka kullandıysanız artic'i ilk incelemede diğer markalara göre kalitesini anlayacaksınız

furyfury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fury
Ustam sendeki kasa 360mm radyatör destekli ama.ön taraf için'mi üst taraf için'mi yazmışlar anlamadım ama destekli yazıyor sıvı soğutma konusuna gelirsek artic marka.olarak kaliteli olduğunu kanıtlamış bi marka kalın ve kaliteli radyatör uzun ömürlü ve sessiz pompa ve sessiz ve ferah çalışan kaliteli fanlara sahip bir ürün kısaca ürün kalın radyatöre sahip sessiz ve ferah çalışan bi marka model önceden herhangi bir marka kullandıysanız artic'i ilk incelemede diğer markalara göre kalitesini anlayacaksınız
Üst taraf için kullanmak istiyorum.piyasada çok fazla çeşit var ve sorunsuz,sessiz kullanabileceğim sıvı soğutucu arıyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
Üst taraf için kullanmak istiyorum.piyasada çok fazla çeşit var ve sorunsuz,sessiz kullanabileceğim sıvı soğutucu arıyorum
Tamam artic tam sana göre üst taraftan emin değilim o radyatör yerini metre ile ölçsene ne kadar geliyo acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,700
Üyeler
160,432
Son üye
askeladd144a
Top Bottom