asko56
80+ Silver
55 bine daha güzel özelleştirme yapabilrisiniz aynı sistemde
Nereye serin çalışıyor? Aynılar ful. 7600'de GPU var güzel şekilde. AMD ve EXPO destekliyo mhz önemli değil yani. + olarak okuma hızı değil ömür önemli. Bunu bilmiyip yazacak kadar yüzsüzsün ses kes.ilk olarak ne kadarda harici gpusu olsa bile 7500f 7600 e göre daha serin açlışıyor o yüzden değiştirmeye gerek yok 2.olarak ankart benimki daha iyi bide max 6000mhz destekleyen anakarta 6400mhz takmışsın. 3.olarak ssdnin okuma yazmasını arttırmak için daha fazla para vermeye gerek yok 6000 e 4000 yeterli zaten. Kapişşşş
aga tartışmaya gerek yok cevap vermek istiyorsanız benim sorularıma cevap verebilirsinizNereye serin çalışıyor? Aynılar ful. 7600'de GPU var güzel şekilde. AMD ve EXPO destekliyo mhz önemli değil yani. + olarak okuma hızı değil ömür önemli. Bunu bilmiyip yazacak kadar yüzsüzsün ses kes.
puahahhahah hem anakrın benimkinden kötü hemde 6000mhz anakarta 6400mhz önermiş 8GYHUDSAGIOUYASDGYIOUASDGYIOUNereye serin çalışıyor? Aynılar ful. 7600'de GPU var güzel şekilde. AMD ve EXPO destekliyo mhz önemli değil yani. + olarak okuma hızı değil ömür önemli. Bunu bilmiyip yazacak kadar yüzsüzsün ses kes.
okuma yazma hızızna gelirsekte daha ne işe yaradığını bilmiyorsun herhaldeNereye serin çalışıyor? Aynılar ful. 7600'de GPU var güzel şekilde. AMD ve EXPO destekliyo mhz önemli değil yani. + olarak okuma hızı değil ömür önemli. Bunu bilmiyip yazacak kadar yüzsüzsün ses kes.
sistem için tavsiye verseniz ya hocam okadar mesaj attımpuahahhahah hem anakrın benimkinden kötü hemde 6000mhz anakarta 6400mhz önermiş 8GYHUDSAGIOUYASDGYIOUASDGYIOU
Mesaj otomatik birleştirildi:
okuma yazma hızızna gelirsekte daha ne işe yaradığını bilmiyorsun herhalde
gönderdimsistem için tavsiye verseniz ya hocam okadar mesaj attım
sistem için tavsiye verseniz ya hocam okadar mesaj attım
işlemci düşük değilmi ryzen 7 7700x 4070 super daha uyumlu olmazmı
işlemci düşük değil 7700x bana göre fiyatını hak ettmiiyorişlemci düşük değilmi ryzen 7 7700x 4070 super daha uyumlu olmazmı