mertcanivdek
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Bu ikisi darboğaz yaparmı valorant fln tarzı oyunlar oynicam
Yapmaz fakat bi sorum var hangisini alıyorsun veya topluyormusunBu ikisi darboğaz yaparmı valorant fln tarzı oyunlar oynicam
Topluyorum daha almadım ekran kartını ama ona karar verdim kesin işlemci elimdeYapmaz fakat bi sorum var hangisini alıyorsun veya topluyormusun
Ekran kartını daha güçlü alabilirsin bütçen nekadarTopluyorum daha almadım ekran kartını ama ona karar verdim kesin işlemci elimde
Hocam almadıysanız 6700XT alın daha iyi olur 5000 serisi çok eskidiBu ikisi darboğaz yaparmı valorant fln tarzı oyunlar oynicam
Fiyat bütçem kısıtlı amaHocam almadıysanız 6700XT alın daha iyi olur 5000 serisi çok eskidi
Anakarta kablo montajında yardımcı olma şansın varmı reis pek bilindik bir anakart almadım bulamıyorumHocam almadıysanız 6700XT alın daha iyi olur 5000 serisi çok eskidi
Anakartınızın modeli modeli nedirFiyat bütçem kısıtlı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakarta kablo montajında yardımcı olma şansın varmı reis pek bilindik bir anakart almadım bulamıyorum
battle-ax b650m-plus v14Anakartınızın modeli modeli nedir
Nereleri bağlayamadınızbattle-ax b650m-plus v14
7600x çok ısınıyor mümkünse 7700 al veya 7500f'e düş veya kaliteli hava soğutma alacaksın.Bu ikisi darboğaz yaparmı valorant fln tarzı oyunlar oynicam
Kaliteli soğutma aldığımı düşünüyorum işlemcide çoktan elimde7600x çok ısınıyor mümkünse 7700 al veya 7500f'e düş veya kaliteli hava soğutma alacaksın.
Hiçbir kablosunu anlamadım ya tam ilk topladığım bilgisayarNereleri bağlayamadınız