RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,112
2000 liraya ne alıyosun kral RX 590 falan mıIşlemciden bahsediyorsan almayı planlamiyorum big navi 2000 TL civarı olursa düşünürüm
2000 liraya ne alıyosun kral RX 590 falan mıIşlemciden bahsediyorsan almayı planlamiyorum big navi 2000 TL civarı olursa düşünürüm
Seninki daha iyi olsun kral ben çok takılmıyorum PC' de. Ben forumda geziyorum sadece.Ne güzel hocam mal hırsınız yok en iyileri sizin olsun![]()
D: yok hocam fuzuli masraf görüyorum kendim için sabah akşam durmayacağım idarelik yeter bana fakiriz bizSeninki daha iyi olsun kral ben çok takılmıyorum PC' de. Ben forumda geziyorum sadece.
Sen zaten demirbaş sayılırsınBen !
Sana da Ryzen 3 5100 yazıyorum. Sabah öğlen akşam.D: yok hocam fuzuli masraf görüyorum kendim için sabah akşam durmayacağım idarelik yeter bana fakiriz biz![]()
bana i3 yetiyor hocam sağolunSana da Ryzen 3 5100 yazıyorum. Sabah öğlen akşam.
Sen zaten demirbaş sayılırsın![]()
Ona da şükretmek lazım. Onu alamayan insanlar var. Bizim gibi i3/R3 kullanan da var. Veya R9/İ9 kullananlarda var tabii.bana i3 yetiyor hocam sağolun![]()
![]()
Öyle tabi hocam bugün milyarder olsak yarının garantisi yok çok şükür halimeOna da şükretmek lazım. Onu alamayan insanlar var. Bizim gibi i3/R3 kullanan da var. Veya R9/İ9 kullananlarda var tabii.