Fiyat ne kadar kankacahilliğime verin ryzen 5500 msi gaming 3060 12 gb 16 gb 3600mhz ram ile 2k monitor almak mantıklı mıdır yoksa 1080p mi
3060 1080p kartıdırcahilliğime verin ryzen 5500 msi gaming 3060 12 gb 16 gb 3600mhz ram ile 2k monitor almak mantıklı mıdır yoksa 1080p mi
8k anca çıkabilirim fiyat aralığını bilmiyorum daha mı pahalı daha mı azFiyat ne kadar kanka
öyleyse 1080p bakayim3060 1080p kartıdır
Ne cahilliği kankam estağfurullah, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.cahilliğime verin ryzen 5500 msi gaming 3060 12 gb 16 gb 3600mhz ram ile 2k monitor almak mantıklı mıdır yoksa 1080p mi
Kanka burda cahillik yok öyle şey olur mucahilliğime verin ryzen 5500 msi gaming 3060 12 gb 16 gb 3600mhz ram ile 2k monitor almak mantıklı mıdır yoksa 1080p mi
hepsi var diyebilirim ben bu cümleyi çok kullanıyorum karşımdaki benim bilgisizliğimi görsün diye gerçekten bilgisiz deseydim herkes normal karşılardı ama cahil diyince herkes bir değişik baktı cahil genellikle kavgalarda kullanılınca artık öyle bir kelime yer etti ben severim ama ben de kavgada laf olsun diye demem incitici bir kelime ama bu tarz şeylerde demeyi seviyorumKanka burda cahillik yok öyle şey olur mu
Bide 2k alman daha mantıklı onun zevki bi başka 27inç 2k mükemmel olur hemde geleceğe dönük olur ama ağırlıklı olarak ne yapıyorsun mesela CS valomu oynuyorsun yoksa hikayeli oyunlar ve onun gibi olanlar mı yada film vs mi izliyorsun
Farkındayım cümle çok devrik oldu
Anladımhepsi var diyebilirim ben bu cümleyi çok kullanıyorum karşımdaki benim bilgisizliğimi görsün diye gerçekten bilgisiz deseydim herkes normal karşılardı ama cahil diyince herkes bir değişik baktı cahil genellikle kavgalarda kullanılınca artık öyle bir kelime yer etti ben severim ama ben de kavgada laf olsun diye demem incitici bir kelime ama bu tarz şeylerde demeyi seviyorum