Yasinkrmgl
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
B550 mpg anakartım var wraith prisim soğutucum var ryzen 5500 kullanıyorum işlemci yükseltmek istiyorum
hocam hali hazırda elinizde 5500 varken değiştirmeye gerek yok zaten aralarında çok fark yokB550 mpg anakartım var wraith prisim soğutucum var ryzen 5500 kullanıyorum işlemci yükseltmek istiyorum
bence fark var hocam ya, kullandıgım için soyluyorum yine de siz bilirsiinzhocam hali hazırda elinizde 5500 varken değiştirmeye gerek yok zaten aralarında çok fark yok
hocam elbette fark var da hani birinden diğerine geçmek uğraşmaya değer mi bilemedim bence konu sahibi hocam anakartınız üst seviye soket değişmek istemiyorsanız 5700x3d mantıklı olabilir bütçeyi aşıyorsa 5700x te olur x3d si biraz zam yemiş gereksiz pahalıbence fark var hocam ya, kullandıgım için soyluyorum yine de siz bilirsiinz
5700x3d gereksiz pahalı 5500 de biraz kalın 5700x3d fiyatı düşünce alabilirsinizB550 mpg anakartım var wraith prisim soğutucum var ryzen 5500 kullanıyorum işlemci yükseltmek istiyorum
oyle tabii butce var ise direkt soket değişip daha iyisine geçsin ama uzun vaadede geçilebilirhocam elbette fark var da hani birinden diğerine geçmek uğraşmaya değer mi bilemedim bence konu sahibi hocam anakartınız üst seviye soket değişmek istemiyorsanız 5700x3d mantıklı olabilir bütçeyi aşıyorsa 5700x te olur x3d si biraz zam yemiş gereksiz pahalı
Hocam tabi ki de fark var ama arkadaş parasını biraz daha biriktirip daha iyi işlemciler alabilir . 5500 den 5600 geçmek iyi bir güncelleme değilbence fark var hocam ya, kullandıgım için soyluyorum yine de siz bilirsiinz
Soket değiştirmek mi mantıklı 5700 e geçmek mi hocam 5 bin serisi gpu geçersem besleyebilir mioyle tabii butce var ise direkt soket değişip daha iyisine geçsin ama uzun vaadede geçilebilir
Sizce hocam soket mi değiştirmek mantıklı 5700 e geçmek mihocam elbette fark var da hani birinden diğerine geçmek uğraşmaya değer mi bilemedim bence konu sahibi hocam anakartınız üst seviye soket değişmek istemiyorsanız 5700x3d mantıklı olabilir bütçeyi aşıyorsa 5700x te olur x3d si biraz zam yemiş gereksiz pahalı
uğraşmaya kalmış hocam pci4 dolu anakartınız var b550 o yüzden 5700x te sizi uzun süre götürür ama 3d istiyorsanız am5e geçip ileride işlemciyi 9800 7800 3dye yükseltirim derseniz o da ayrı bir serüven olurSoket değiştirmek mi mantıklı 5700 e geçmek mi hocam 5 bin serisi gpu geçersem besleyebilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce hocam soket mi değiştirmek mantıklı 5700 e geçmek mi