Selam millet, Ryzen 5600 işlemcim için çok ses yapmayan (RGB umrumda değil) f/p hava soğutma arıyorum, kararsız kaldım önerileriniz neler? Bütçe 1K ~ 1.5K arası (Vento Neptune VG07 ARGB - Mid Tower Kasa)
Ömürlük bir şey arıyorsan arkadaşın attığı 1.4k'lık Peerless Assassin çok iyi hocam ama biraz fazla gelir 5 5600 için ileride upgrade etmeyi filan düşünüyorsan kesinlikle al geç derimSelam millet, Ryzen 5600 işlemcim için çok ses yapmayan (RGB umrumda değil) f/p hava soğutma arıyorum, kararsız kaldım önerileriniz neler? Bütçe 1K ~ 1.5K arası (Vento Neptune VG07 ARGB - Mid Tower Kasa)
Sıvı alınmaz hocam show işi zaten 5 yıllık ömürleri var ve ucuz bir şey alırsan pompa sesleri gerçekten rahatsız ediyor ve fiyatları da uçuk zaten 240mm yerine Peerless assassin her halükarda daha iyi olurSivi sogutma alin 2500 olanlar bile is gorur tavsiyem 240mm
Selam millet, Ryzen 5600 işlemcim için çok ses yapmayan (RGB umrumda değil) f/p hava soğutma arıyorum, kararsız kaldım önerileriniz neler? Bütçe 1K ~ 1.5K arası (Vento Neptune VG07 ARGB - Mid Tower Kasa)
Hocam genel olarak sessiz çalışıyor mu bu markanın ürünleri? King modeli var, 1K civarında olan tek fanlı modelleri var onlarda iş görür mü?Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
İş görür tabi ki de. Yani inan sesi hakkında pek bilgiye sahip değilim. Çok ısınmayacağı için fanları çok ses yapmaz diye düşünüyorum.Hocam genel olarak sessiz çalışıyor mu bu markanın ürünleri? King modeli var, 1K civarında olan tek fanlı modelleri var onlarda iş görür mü?
Bu marka nasıl peki iyi mi?Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
F/P, sessiz r5 3600de kullanıyorum valorantta 70i geçmiyor.
Peki hocam sağolun öneriniz için. Başka bir arkadaşımda ID Cooling önerdi aşağı yukarı aynılar gibi bu civardaki modeller.İş görür tabi ki de. Yani inan sesi hakkında pek bilgiye sahip değilim. Çok ısınmayacağı için fanları çok ses yapmaz diye düşünüyorum.
Sağolun hocam King modelini aldım, yeterli olacaktır oda3600x işlemcide bunu kullanıyorum sorunsuz.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
ortalama veya sağlam bir kule tipi al keyfine bakSelam millet, Ryzen 5600 işlemcim için çok ses yapmayan (RGB umrumda değil) f/p hava soğutma arıyorum, kararsız kaldım önerileriniz neler? Bütçe 1K ~ 1.5K arası (Vento Neptune VG07 ARGB - Mid Tower Kasa)