stok fan olduğu için kule tipi al88 dereceyi gördü normalmi stok fan diğer oyunlardada aynı ayarları aşağı çeksemde soğumuyo fps de bir sıkıntı yok boşta bile 60 derece
peki internetteki oyunlarda 60-65 arası oynuyo bende 86 olması normalmi birde kule tipi ne kadar fark yaparStok fanla normal.
Serin çalışmasını istiyorsanız kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
5 aylık filan kasa modeli thermaltake t25Stok fanla bile normal değil bu. Kasa modelin ve en son ne zaman macun yenilemesi yaptın söyler misin
ne kadar fark ederHocam Ryzen master uygulamasını indir ve V takibi yap kendin
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.2 V dan yukarı çıkıyordur muhtemelen
Stock soğutucu ile kullanıyorsan 4.3ghz ve 1.25 falan deneme yanılma yöntemleri ile kendine en uygun olanı bulabilirsin
Fotoğraflarda kasa önü cam gözüküyor. Hava akışından dolayı soğutma zayıf kalıyor. Kullandığım kasanın hava akışı iyi olduğundan stok fanla maksimum 75 dereceyi gördüm. Uygun fiyatlı bir soğutucu alabilirsin. Soğutucuyu değiştirmişken macunu da aradan çıkartıp teknobiyotikten mx4 almanı öneririm.5 aylık filan kasa modeli thermaltake t25
macun değişimi yapmadım
sizdemi 5600 kullanıyorsunuz t6 ultra alınır mı?Fotoğraflarda kasa önü cam gözüküyor. Hava akışından dolayı soğutma zayıf kalıyor. Kullandığım kasanın hava akışı iyi olduğundan stok fanla maksimum 75 dereceyi gördüm. Uygun fiyatlı bir soğutucu alabilirsin. Soğutucuyu değiştirmişken macunu da aradan çıkartıp teknobiyotikten mx4 almanı öneririm.
sizdemi 5600 kullanıyorsunuz t6 ultra alınır mı?