Speedy Mustafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 4000
Hangisini tercih edersiniz. 4k civarı işlemci satın alacağım başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
Bende 12400f almaya daha yatkınım şuan düşünce olarak. Kaç yıl sonra intel almayı ilk defa düşündüm şuan kullandığım işlemci de amd zatenValo, LoL gibi oyunlarda Ryzen daha fazla fps alıyor ama zaten monitörün hertzinden her türlü daha fazla fps alıyorsun o yüzden çok önemi yok gibi. 12400F diğer seçeneklerde daha önde. Kendimde 12400F kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Valorant özelinde +300 Fps çok rahat alıyorum. Sıcaklık değerlerim boşta 45 derecelerde maks ise 70 görüyor. Ryzen 5600x için ekstra bir soğutucuya da ihtiyacın var unutma
Intel.Hangisini tercih edersiniz. 4k civarı işlemci satın alacağım başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
O bütçelerle render ve oyun karma kullanicaksan 5700X de alabilirsin.Hangisini tercih edersiniz. 4k civarı işlemci satın alacağım başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
knk intel daha pahalı ve daha kötü performans gösteriyor ryzen 5 her türlü iyi hem daha ucuzValo, LoL gibi oyunlarda Ryzen daha fazla fps alıyor ama zaten monitörün hertzinden her türlü daha fazla fps alıyorsun o yüzden çok önemi yok gibi. 12400F diğer seçeneklerde daha önde. Kendimde 12400F kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Valorant özelinde +300 Fps çok rahat alıyorum. Sıcaklık değerlerim boşta 45 derecelerde maks ise 70 görüyor. Ryzen 5600x için ekstra bir soğutucuya da ihtiyacın var unutma
Intel anakart zaten varsa intel çünkü 13.nesil de destekliyor. Ama yoksa 5600 çünkü hem ucuz hem de anakart ucuzHangisini tercih edersiniz. 4k civarı işlemci satın alacağım başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
Hacı şimdi AMD alsa stok la 1-2 ay idare eder sonra sıvı soğutma şart gidicek 1-2 k da ona bayilcak Intel alsın daha iyi ilerde 400-500 e canı isterse kule tipi takarIntel anakart zaten varsa intel çünkü 13.nesil de destekliyor. Ama yoksa 5600 çünkü hem ucuz hem de anakart ucuz
tabii ki r5Hangisini tercih edersiniz. 4k civarı işlemci satın alacağım başka öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
12100f 300/350 alio 1080pde onun 350/420 qrası olması lazimValo, LoL gibi oyunlarda Ryzen daha fazla fps alıyor ama zaten monitörün hertzinden her türlü daha fazla fps alıyorsun o yüzden çok önemi yok gibi. 12400F diğer seçeneklerde daha önde. Kendimde 12400F kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Valorant özelinde +300 Fps çok rahat alıyorum. Sıcaklık değerlerim boşta 45 derecelerde maks ise 70 görüyor. Ryzen 5600x için ekstra bir soğutucuya da ihtiyacın var unutma