- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,716
işlemciye oc yapcağım anakartım gigabyt b450m s2h yardımcı olurmusunz
hocam sizin bilginiz varmı yardımcı olabilirmisiniz
Başlangıç olarak 4ghz 1.35V deneyin.işlemciye oc yapcağım anakartım gigabyt b450m s2h yardımcı olurmusunz
Soğutmanız ne?işlemciye oc yapcağım anakartım gigabyt b450m s2h yardımcı olurmusunz
voltajı nerden vereceğim hangisine vereceğimBaşlangıç olarak 4ghz 1.35V deneyin.
Post automatically merged:
Soğutmanız ne?
Ryzen master olabilir, bios olabilir.voltajı nerden vereceğim hangisine vereceğim
sizce hangisi daha doğru olurRyzen master olabilir, bios olabilir.
ryzen master var girdim şimdi ordan ne yapmalıyım hocamRyzen master olabilir, bios olabilir.
hocam rampage bi fanı max 52 derece gördüm oyunlarda rdr ve pubg de max 52 oluyordu ısınma sorunu yok oyüzden yapmak istiyorumBaşlangıç olarak 4ghz 1.35V deneyin.
Soğutmanız ne?
hocam rampage bi fanı max 52 derece gördüm oyunlarda rdr ve pubg de max 52 oluyordu ısınma sorunu yok oyüzden yapmak istiyorumBaşlangıç olarak 4ghz 1.35V deneyin.
Soğutmanız ne?
Soğutmaıişlemciye oc yapcağım anakartım gigabyt b450m s2h yardımcı olurmusunz
denerim az sonra ban vardıSoğutmanı nedir hocam işi değerleri bir de bunlar oc yapmadan önce öğrenmesi gerekilen bilgiler
Allcore seçip 4ghz yazın, voltage kısmına da 1.35V yazın, sonra yoran bir stres tesit yapın.sizce hangisi daha doğru olur
ryzen master var girdim şimdi ordan ne yapmalıyım hocam
hocam rampage bi fanı max 52 derece gördüm oyunlarda rdr ve PUBG de max 52 oluyordu ısınma sorunu yok oyüzden yapmak istiyorum
hocam rampage bi fanı max 52 derece gördüm oyunlarda rdr ve PUBG de max 52 oluyordu ısınma sorunu yok oyüzden yapmak istiyorum
stres testi önerir misiniz? indiriyim sonra yapıyım oc uAllcore seçip 4ghz yazın, voltage kısmına da 1.35V yazın, sonra yoran bir stres tesit yapın.
AIDA 64 Sistem kararlılık sadece FPU açık.stres testi önerir misiniz? indiriyim sonra yapıyım oc u
Prime95 olabilir (Small FFT ile) Cinebench r20 olabilir ki onu öneririm ben.stres testi önerir misiniz? indiriyim sonra yapıyım oc u