Neler Yeni

ryzen 7 2700x den ryzen 5 3600 a geçmek

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
sakin ol reis :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunda çok kötü zaten :D
valla hocam alacak arkadaşta hiçbir şekilde mantık göremedim ben neyse Allah akıl versin deyim alacak arkadaşa sanada hayırlı olsun deyim hocam :D
oyunda kötü 2700x 3600 den ama render da da 2700x iyi 3600 den valla oyuncuysan tabi ki de 3600

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
valla hocam alacak arkadaşta hiçbir şekilde mantık göremedim ben neyse Allah akıl versin deyim alacak arkadaşa sanada hayırlı olsun deyim hocam :D
oyunda kötü 2700x 3600 den ama render da da 2700x iyi 3600 den valla oyuncuysan tabi ki de 3600
Fiyatları bilmiyorsa alacak kişi belki, bir ihtimal de dolandırıcı veya bozuk işlemciyi kakalamaya çalışan (yine dolandırıcı oluyor bu durumda da) olma ihtimali de var. O yüzden bizzat işlemciyi test edip takas yapmalı diyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Fiyatları bilmiyorsa alacak kişi belki, bir ihtimal de dolandırıcı veya bozuk işlemciyi kakalamaya çalışan (yine dolandırıcı oluyor bu durumda da) olma ihtimali de var. O yüzden bizzat işlemciyi test edip takas yapmalı diyorum.
nasıl test edeceğim işte buluşma esnasında :D

ve cpuz gibi bir foto istiyecem :D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Evde buluşup bilgisayar başında test edersin. Başka nasıl test edeceksin? Ya arızalı ürün verip ortadan kaybolursa? Siz bilirsiniz.

Prime95 yükle bir flash diske, git adamın yanına ya da o getirsin işlemciyi senin sisteme takıp deneyin.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Evde buluşup bilgisayar başında test edersin. Başka nasıl test edeceksin? Ya arızalı ürün verip ortadan kaybolursa? Siz bilirsiniz.

Prime95 yükle bir flash diske, git adamın yanına ya da o getirsin işlemciyi senin sisteme takıp deneyin.
ben eve nasıl alayım adamı neyse ya bir ikna edeyim de bakarız baya puanı var bu arada letgo da

baya da iyi yorumları var :D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
ben eve nasıl alayım adamı neyse ya bir ikna edeyim de bakarız baya puanı var bu arada letgo da
O denemeden mi alıyor takasladığı ürünü?
Bak fotoya veya videoya güvenme. Sağlam ürün gösterip başka arızalı ürün verir. Çalışan ürünün seri numarasını kanıtlayamıyorsa nasıl anlayacaksın sağlam olup olmadığını?
Ben size dolandırılmamanız için öneride bulunuyorum. Siz bilirsiniz diyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
O denemeden mi alıyor takasladığı ürünü?
Bak fotoya veya videoya güvenme. Sağlam ürün gösterip başka arızalı ürün verir. Çalışan ürünün seri numarasını kanıtlayamıyorsa nasıl anlayacaksın sağlam olup olmadığını?
Ben size dolandırılmamanız için öneride bulunuyorum. Siz bilirsiniz diyorum.
almayayımmı yani ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
herkeze merhabalar bende ryzen 7 2700x var fakat satılığa çıkardım çıkardığım anda birisi ryzen 5 3600 ile takas ve 300 TL vereceğini söyledi ne yapsam bilemedim kutusuz 3600 bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bi terslik olmasın?

Top Bottom