- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani sistemin neyi eksik şuanda
Ekran kartını belirledim sadece diğer parçaları araştırıyorum
yani sistemin neyi eksik şuanda
4000 serisi ni bekle yani 3080 ne zaman işlemci çıkarsa o zaman bu tartışılır yani şimdi alırsan eski seri ucuzlar zarar edersin bekle zaten şimdi alırsan ekran kartı yok dahaEkran kartını belirledim sadece diğer parçaları araştırıyorum
Bence ryzen 4. nesili bekleyin. Şu an bi şey almayın.
stoklarda 3080 yokDolar her geçen gün artıyor 2 ay sonra ne olacağı belli değil o yüzden hemen toplamak istiyorum bilgisayarı
stoklarda 3080 yok
stok az olduğu için şuan kazık time stoklar oturunca ucuzlarBiliyorum ama bu hafta yada önümüzdeki hafta gelir herhalde Palit markası gamegaraj da satılıyor aktif olarak gittigidiyorda zotac rtx 3080 gördüm itopyada önsiparişler açıldı
Haklısınız fakat arada gerçekten büyük bir fark olabilir. Gerekirse 200 TL fazla vermiş olursunuz ama çok daha sağlam bir işlemciniz olur. Yerinizde olsam kesinlikle beklerdim.Dolar her geçen gün artıyor 2 ay sonra ne olacağı belli değil o yüzden hemen toplamak istiyorum bilgisayarı
Haklısınız fakat arada gerçekten büyük bir fark olabilir. Gerekirse 200 TL fazla vermiş olursunuz ama çok daha sağlam bir işlemciniz olur. Yerinizde olsam kesinlikle beklerdim.
stok az olduğu için şuan kazık time stoklar oturunca ucuzlar
azıcık ucundan yapar ama etkilenmesiniz bile bence ama dediğim gibi 4000 serisi yada 11. nesil beklenmeli şuan bu sistemler için erken 1-2 aya böyle hazır sistemler çıkarİntel konusunda ne diyorsunuz hocam bütçem ona da yetiyor galiba 18.000 ayırdım i7 10700k alsam daha sonradan 11. nesile upgrade edebilirim galiba değil mi? 2K'da darboğaz yapmaz herhalde
10900k bile 2K'da darboğaz yapıyor. 10700k elbet yapıcaktır. 11. nesil inteller gelince onlara bakmak gerek. Soketler aynı mı olucak bir fikrim yok. Fakat yerinizde olsam kesinlikle ama kesinlikle beklerdim.İntel konusunda ne diyorsunuz hocam bütçem ona da yetiyor galiba 18.000 ayırdım i7 10700k alsam daha sonradan 11. nesile upgrade edebilirim galiba değil mi? 2K'da darboğaz yapmaz herhalde