oyun ayarları en düşükteydi msaa 4x di, arkadaşın şuan yemek yemeye gitti ısı için net değer veremiyorum birazdan veririmsıcaklıklar nedir hocam birde
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunun ayarları atarmısınız hocam
50-60 derece dedi arkadaşım en çok 70 görmüşsıcaklıklar nedir hocam birde
oyunun ayarları atarmısınız hocam
çözünürlük ne hocamoyun ayarları en düşükteydi msaa 4x di, arkadaşın şuan yemek yemeye gitti ısı için net değer veremiyorum birazdan veririm
50-60 derece dedi arkadaşım en çok 70 görmüş
kanka en yuksekte 500 alıyom 400 alıyom aynı seyler var ryzeb 7 5700x ve rx7600 ram 16 bide benimSistemi arkadaşıma yeni topladık valorantta düşük ayarlarda 180-250 fps falan alıyor normal daha düşük sisteme sahip olanlar yüksek fps alıyor anlamadım neden acaba ? yardımcı olursanız sevinirim
internette bir kaç kişi düzeltmiş bazı ayarlarla ama ne yaptıklarını söylememişler
bilgisayarı ilk aldığında hangi ayarları yaptın direkt fps öyle miydi arkadaşın işlemci x olanı değil ama o kadar fark yoktur diye düşünüyorumkanka en yuksekte 500 alıyom 400 alıyom aynı seyler var ryzeb 7 5700x ve rx7600 ram 16 bide benim
valla ayar yapmadım hic win 11 olarak geldi zaten driverlar falan günceldi itopyadan almıstım bide acaba fps sabitlemis olabilir misinizbilgisayarı ilk aldığında hangi ayarları yaptın direkt fps öyle miydi arkadaşın işlemci x olanı değil ama o kadar fark yoktur diye düşünüyorum
sabit değil de deneme sürümü windows ondan olabilir mivalla ayar yapmadım hic win 11 olarak geldi zaten driverlar falan günceldi itopyadan almıstım bide acaba fps sabitlemis olabilir misiniz
hic sanmıyorum hocam bide win 11 yapıp deneyin tam sürün intwernette etkinlestirme videoları var zaten peki diğer oyunlarda nasıl sistemsabit değil de deneme sürümü windows ondan olabilir mi
120-150 ful ayarlarda pubghic sanmıyorum hocam bide win 11 yapıp deneyin tam sürün intwernette etkinlestirme videoları var zaten peki diğer oyunlarda nasıl sistem
w 10dayken driver kurup dosyaları saklayıp windowsu değiştirdiyseniz yanı w 11 de ayrı driver kurmadıysanız daha ne diyim yanibide şöyle bişe var driverleri windows 10 a göre kurdular biz ayarlardan 11 e geçirdik o fark eder mi
1920x1080çözünürlük ne hocam
tam olarak şöyle sistem geldi win 10 deneme sürümü olarak itopyadan, sonra arkadaşıma win 11 e güncelle diye seçenek çıktı eski kurduğu uygulamalar varken direkt win 11 deneme sürüme geçti amd driveri açılmıyodu onu ben silip bidaha yükledim o düzeldi onun dışı bir şey kurmadık. sistem elimin altında olmadığı için driver işlerine o kadar girebildimw 10dayken driver kurup dosyaları saklayıp windowsu değiştirdiyseniz yanı w 11 de ayrı driver kurmadıysanız daha ne diyim yani
ne yapayım tüm parçaların driverini mi yükleyelim baştansıcaklık normal ayarlar normal %99.9 driver sorunlu