Neler Yeni

Yardım ryzen 7 5700x işlemci için ekran kartı önerisi (2k için)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
Merhaba arkadaşlar önceden kullanmıs oldugum sistem ryzen 5 3600, rtx 2060, asus prime b450m k ii anakart, psu ise 650w. Yeni ryzen 5 5700x satın aldım DDR 5e tamamen geçecek bütçem olmadıgı için. 2k 170hz monitörüm var 2. elde dahil olmak üzere ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Eray Altınordu
Hem f/p olması hem vraminin 12 gb olması hem de amd işlemciyle performansının artacağı için 6700xt öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam peki 2k için yeterli olurmu 6700xt . esasen çoğunlukla fps oyunlar oynuyorum arada hikayeli oynuyorum tabi onuda 2k oynamak isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
İkinci el 10000 TL 3090 mezardan çıkmıştır. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx6800 güzel olur, Nvidia tarafında 3070ti belki 3080.
Mining çıkması kart çok dikkat et.
anladım hocam peki mining çıkması olma ihtimali daha düşük kartlar varmıdır yani miningte verimli olmadıgı ıcın kullanılmayan pek bilgim yok o konuda

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu bütçede yoktur. Hepsi mining çıkması olabilir. 2022 2. yarısından sonra faturalı ürün bulabilirsen onlar büyük ihtimalle miningsizdir. Tabii testlerini yapmadan yada yaptırmadan hiç bir kart alma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
anladım hocam tşkrler peki bu testler nelerdir ve nasıl sonuçlar olması gerektiğiyle ilgili bildiğiniz önereceğiniz kaynak site var mıdır?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,726
İsim
Emre
Discord
necromancerr
anladım hocam tşkrler peki bu testler nelerdir ve nasıl sonuçlar olması gerektiğiyle ilgili bildiğiniz önereceğiniz kaynak site var mıdır?
Furmark Testi, OCCT testini yapabilirsiniz (vram testi gibi örnek olarak)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
en az 10 dk'lık furmark testi isteyeceksin, tüm yazılar net görünecek şekilde fotoğraflayacak. Sonra sen bu fotoğrafı burada paylaşacaksın beraber değerlendireceğiz fan yüzdesine ve sıcaklıklarına bakarak.

Gidip elden deneyerek alabileceğin seçenekler varsa önce onları değerlendir. Sonra farklı illerden param güvende ile almayı düşünürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
en az 10 dk'lık furmark testi isteyeceksin, tüm yazılar net görünecek şekilde fotoğraflayacak. Sonra sen bu fotoğrafı burada paylaşacaksın beraber değerlendireceğiz fan yüzdesine ve sıcaklıklarına bakarak.

Gidip elden deneyerek alabileceğin seçenekler varsa önce onları değerlendir. Sonra farklı illerden param güvende ile almayı düşünürsün.
tamamdır eyvallah teşekkür ettim herekese hayırlı geceler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,726
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Occt nin vram testine de sokmasını istesin derim işini tam olarak garantiye alsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,250
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom