Çözüldü✓ Ryzen 7 5700x Tray alınmalı mı uzak mı durulmalı

Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar merhaba,
kafamı çok kurcalayan bir soru soracağım sizlere.
Dün Amazon üzerinden bir ryzen 7 5700x tray işlemci satın aldım, işlemci bugün elime ulaştı lakin kutulaması biraz garip geldi daha önce satın alanınız var mı bilmiyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
bu işlemci paketlenmesi pinlerin bulunduğu alt tabakanın köşesinde ufak tefek lekeler vs canımı sıktı sizce bu işlemciyi iade etmeli miyim bilemedim görsellerini sizlere sunacağım geldiği kutu böyle altın saklama kutusu gibi bir şey yani

Ekler

• IMG_8001.webp
    IMG_8001.webp
    72 KB · Hit: 45
  • IMG_8002.webp
    IMG_8002.webp
    221.7 KB · Hit: 44
  • IMG_8004.webp
    IMG_8004.webp
    244.7 KB · Hit: 45
  • IMG_8005.webp
    IMG_8005.webp
    1.7 MB · Hit: 43
tray hocam kutusuz böyle gelmesi gerek zaten.

Arkadaşlar merhaba,
Dün Amazon üzerinden bir ryzen 7 5700x tray işlemci satın aldım, işlemci bugün elime ulaştı lakin kutulaması biraz garip geldi daha önce satın alanınız var mı bilmiyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
bu işlemci paketlenmesi pinlerin bulunduğu alt tabakanın köşesinde ufak tefek lekeler vs canımı sıktı sizce bu işlemciyi iade etmeli miyim bilemedim görsellerini sizlere sunacağım geldiği kutu böyle altın saklama kutusu gibi bir şey yani
Tray işlemciler böyle geliyor anormal bir şey yok.

Bilmediğim için biraz anormal geldi de en azından bi jelatin koruyucusu falan olur diye düşünmüştüm böyle gelince korkuttu açıkçası

Peki bu işlemci için kule tipi hava soğutucu yeterli olucak mıdır sizlerin düşünceleri nedir kule tipi soğutucu önerisi olan varsa çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba,
Normal 9950x3d işlemci aldım aynı şekil geldi :) Traylar böyle oluyor

Arkadaşlar merhaba,
Satıcı iyi satıcıymış normalde trayin böyle kutusu da yok :D Kendi tray şeyini kesip bantlayıp yolluyor firmalar :D

fix onerimiz thermalright
butce varsa 280/360 sivi sogutma daha iyi olur
Hocam bende almayı düşünüyorum 5700X ama soğutucu olarak elimde Scythe Fuma 3 te var Phantom Spirit te , benim tercihim Fuma dan yana ama siz ne dersiniz Phantom mu kullanmak gerek Fuma 3 te olurmu, sanki bana aynı performansta gibi geldiler, bilen biri hakim biri varsa da onlarda yorumlarını yaparsa memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,
Hocam hangi satıcıdan satın aldınız, bende almayı düşünüyorum, Dfs bilgisayar diye bir satıcı var , verdiği fiyatlar gayet cazip hatta kendi sitesine giderseniz havaleyle %10 daha uyguna alınabiliyor ama dolandırıcı diyenler var, gelmeyecek ürünü satın alıp ta olan birikimi de hiç etmeyelim

@ssarp32 henüz kurulumunu yapmadım hocam İdefix üzerinde DFS isimli 5.000 TL fiyata satıyordu aynı satıcı amazon üzerinden de satış yapıyordu ben amazon üzerinden söyledim herhangi bir olumsuzlukta müşterinin memnuniyetine cok önem verdikleri için 5.400 e aldım

@ssarp32 henüz kurulumunu yapmadım hocam İdefix üzerinde DFS isimli 5.000 TL fiyata satıyordu aynı satıcı amazon üzerinden de satış yapıyordu ben amazon üzerinden söyledim herhangi bir olumsuzlukta müşterinin memnuniyetine cok önem verdikleri için 5.400 e aldım
5700x taş gibi işlemci , çok memnunum. Soğutucu aldınız mı ?

Geri