https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-oksar-auto-dan-hatasiz-boyasiz-tramersiz-100000-km-opel-mokka-1313505949/detay
Çok kullandım...
villalarda en verimli olanı Powerline sistemdir Elektrik hattı üzerinden mesh wifi sistemi kurmak sana sorunsuz en stabil bağlantıyı sunar Deco PX50 tavsiye...
anlamadın sanırım kampanya 12 aylık satın alıyorsun 12 ay boyunca Ekstra bütün hizmetler bedava oluyor yani 350 TL lik pakete para ödemiyorsun 12 ay boyunca
Hocam osmaniyeye 1000mbps bi 10 yıla falan geleceği için önemi kalmıyor :D Büyükşehirler için avantajlı.
1783862328
Kesinlikle 24 aylık sözleşmesi çok...
Türknetin en büyük avantajıda açıklayayım (fiber için geçerli) bu kampayayı satın aldığınızda en alttaki hatırlatma bölümünde yazan kısım sayesinde 100 mbs...
Genel bilgilendirme yapayım alt yapının aynı olması aynı kalite ve hizmet demek değildir. İşin içinde olan birisi olarak herkezi aydınlatayım
yurtdışı...
Undervolt yapmış öyle kullanıyor ramleri gddr5x adam yanlış yazmış gerçek performansını alıyor şuanda kart Bellek ve GPU saat hızları olması gereken...
Psu değiştirmek şart o zaman bir sorun olmasa bile dün buradaki arkadaşta onu dedi rampage kalitesiz diye
1782027744
Konun başına ekran fotoları attım o...
amd ekran kartları stabil enerjiyi sever ve kullandığın bölgede topraklama yoksa enerji kötüyse en önemlisi voltaj dalgalanması varsa elinde PSU zaten...
büyük ihtimalle o şarj olan usb girişlerinde ark yada statik elektrik oluştuğu için anakart yada psu kendini korumaya alıyor ondan tetiklenmiyor anladım...