kutusu varMonitör kaç Hz hocam? 144Hz monitöre 1000FPS alsan da göreceğin 144 olacak. 12400F 'in yeterli olduğunu düşünüyorum ben de. Ama eğer garanti kutu fatura vs varsa 3200 bence iyi fiyat 5700x için
Anladım işlemci kaynaklı olmayabilir belki. Yine de 12400F'ten dolayı drop yiyeceğini sanmıyorum. Sürücüler ve BIOS güncel mi? RAM şişiyor olabilir, internet bağlantısı wi-fi ise kabloluya geçebilirsinizyani çok fazla drop oluyor adamlar side girerken skill atınca drop giriyor fps ortalama 250 180 arasına düşüyor monitörün 280hz olduğu farzet bence yeterli değil ki elimden çıkıncada ekstra ne bir şey eklicem ne de bir şey azaltıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutusu var
büyük ihtimalle bunlar kaynaklı fakat ben yinede elime böyle bir fısat geçmişken değerlendirmek istiyorumAnladım işlemci kaynaklı olmayabilir belki. Yine de 12400F'ten dolayı drop yiyeceğini sanmıyorum. Sürücüler ve BIOS güncel mi? RAM şişiyor olabilir, internet bağlantısı wi-fi ise kabloluya geçebilirsiniz
O zaman geç hocam senin önünde dağ olsa duramaz bu saatten sonrabüyük ihtimalle bunlar kaynaklı fakat ben yinede elime böyle bir fısat geçmişken değerlendirmek istiyorum
düşüncen için teşekkür ederim tekrardanO zaman geç hocam senin önünde dağ olsa duramaz bu saatten sonra
B550 Anakart + Dual Channel değilse dual channel RAM'e geçiş yapacaksın.
İşlemci soğutucun yoksa güzel bir kule tipi ya da bir sıvı soğutmaya geçeceksin tüm bunları göze al bütçen uygunsa yapıştır derim...