stok fanı 2500x in stok fanı mı acaba ? eğer o ise normal.Takilmaz evt hocam ama yuk altina girmeden de isidan kapanmaz. Bence islemciyi garantiye gonder hocam garanti olurm
stok fanı 2500x in stok fanı mı acaba ? eğer o ise normal.Takilmaz evt hocam ama yuk altina girmeden de isidan kapanmaz. Bence islemciyi garantiye gonder hocam garanti olurm
yük verir vermez mi ısınıp kapanıyor?Farkındayım o fan uygun olmadığının ama konum o değil şuan bilgisayar 35derece iken test yapmama izin vermeden kapanıyor, yani 2 dk sonra kapanır ama direk kapanması bir sorun ve bende bunu araştırıyorum. İşlemci fanını sormuyorum.
Oyle belirtmis bence sorun islemcide. Oyund avs test ettiniz hocamyük verir vermez mi ısınıp kapanıyor?
Oyle belirtmis bence sorun islemcide. Oyund avs test ettiniz hocam
Hocam evt isinmasi gerekir ama direk yuk verir vermez kapanmasi anormal. Oyunlarda kac derece acabaAlıntıyı görüntüle
eğer 5800x e taktığı fan buysa çok çok normal.
Fifa online 4 oynadım 1 saat işlemci ısım 55de sabit kaldı. bilgisayarım bugün 5 saattir acık 35derecelerde kaldı ama test yapmaya kalktığımda saniyesinde kapandı.Oyle belirtmis bence sorun islemcide. Oyund avs test ettiniz hocam
Adam yük altında kapanıyor yazmış fan ile ne alakası var ısınmıyor diyo zaten.Alıntıyı görüntüle
eğer 5800x e taktığı fan buysa çok çok normal.
Hocam cok anormal bir durum musteri hizmetlerini arayip belirtinFifa online 4 oynadım 1 saat işlemci ısım 55de sabit kaldı. bilgisayarım bugün 5 saattir acık 35derecelerde kaldı ama test yapmaya kalktığımda saniyesinde kapandı.
ya 5800x in yük altında ısınmaması mümkün mü? ne içip de şu yorumu yaptın allasen. default tdp değeri 105 watt olan işlemci yüke girince daha da artıyor.taktığı fan 65 watt tdp işlemci soğutuyor incecik soğutucu. yüke girince sıcaklıktan kapatıyor belli.Adam yük altında kapanıyor yazmış fan ile ne alakası var ısınmıyor diyo zaten.
lan düdük teste bastığım an kapanıyor yazmış. Teste bastığı anda 105 derece olabilir miya 5800x in yük altında ısınmaması mümkün mü? ne içip de şu yorumu yaptın allasen. default tdp değeri 105 watt olan işlemci yüke girince daha da artıyor.taktığı fan 65 watt tdp işlemci soğutuyor incecik soğutucu. yüke girince sıcaklıktan kapatıyor belli.
saniyesinde 35dereceden 90 derecemi oluyor diyorsunuz ?ya 5800x in yük altında ısınmaması mümkün mü? ne içip de şu yorumu yaptın allasen. default tdp değeri 105 watt olan işlemci yüke girince daha da artıyor.taktığı fan 65 watt tdp işlemci soğutuyor incecik soğutucu. yüke girince sıcaklıktan kapatıyor belli.
kardeş yük biner binmez sıcaklık artar.bak sırf senin için şu an kendi işlemcime yük bindirip ss atıcamsaniyesinde 35dereceden 90 derecemi oluyor diyorsunuz ?
olur işte bekle öttürücem düdüğünülan düdük teste bastığım an kapanıyor yazmış. Teste bastığı anda 105 derece olabilir mi
lan düdük teste bastığım an kapanıyor yazmış. Teste bastığı anda 105 derece olabilir mi
saniyesinde 35dereceden 90 derecemi oluyor diyorsunuz ?