orcun.ozgur
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Orçun
Merhaba arkadaşlar konu hortlatıyorum ama, indirime girdi ve arada pek bir fiyat farkı kalmadı diye 5600x işlemci bakarken bir anda 5800x almış bulundum. 5600x ve 5700x gibi TDP si 65W olan işlemcilere bakarken kafamda CPU cooler olarak Arctic Freezer vardı.
Arctic Freezer Akakce
Tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi? Kule tipi soğutucular 5800x için yeterli mi? Kaliteyi arttırsak Noctua alsak yeterli olur mu?
Yoksa komple konsept değiştirip sıvı soğutucuya geçmeli miyim? Sıvı soğutucu olursa düşüncem yine Arctic Liquid Freezer II 240 olanı alabilirim.
Arctic liquid freezer II
Arctic Freezer Akakce
Tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi? Kule tipi soğutucular 5800x için yeterli mi? Kaliteyi arttırsak Noctua alsak yeterli olur mu?
Yoksa komple konsept değiştirip sıvı soğutucuya geçmeli miyim? Sıvı soğutucu olursa düşüncem yine Arctic Liquid Freezer II 240 olanı alabilirim.
Arctic liquid freezer II
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca internette şöyle bir tablo buldum. 5800x için mid-range air cooler ve 240mm liquid cooler öneriliyor. high end air cooler için overclock seviyesinde önerilmiş. 240mm üstü liquid coolerlar overkill olarak değerlendirilmiş.Merhaba arkadaşlar konu hortlatıyorum ama, indirime girdi ve arada pek bir fiyat farkı kalmadı diye 5600x işlemci bakarken bir anda 5800x almış bulundum. 5600x ve 5700x gibi TDP si 65W olan işlemcilere bakarken kafamda CPU cooler olarak Arctic Freezer vardı.
Arctic Freezer Akakce
Arctic liquid freezer II
Son düzenleme: