Benim laptopta aynısı var. Boşta 45-50 derecelerde çalışıyor. Siz boşta olduğuna emin misiniz? Arka planda kullanan bir şey olmasın.çalışıyor şuan 80 normal mi ne yapmam lazım sıvı soğutma yok ne yapmam gerekiyor
benim ki kasaBenim laptopta aynısı var. Boşta 45-50 derecelerde çalışıyor. Siz boşta olduğuna emin misiniz? Arka planda kullanan bir şey olmasın.
Tamam işte hocam sorun orda. Benim laptopda 45-50 derecede çalışıyor. Tamam belki daha düşük voltajlı vs. ama sizinkinin de bu derecelerde çalışması gerek. Normal değil boşta 72 derece.benim ki kasa
Normal değil bence yük altında olması gereken sıcaklıklar olmalı 70-80 arası.çalışıyor şuan 80 normal mi ne yapmam lazım sıvı soğutma yok ne yapmam gerekiyor
bilgisayar 3060 ti ryzen 7 5800x thermaltake kasa bir de dizüstü değil
soğutucum yokNormal değil bence yük altında olması gereken sıcaklıklar olmalı 70-80 arası.
Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz ki?
Bir soğutucu al en yakın zamanda hiç normal değil sakın oyun açma yanar işlemci en yakın zamanda hiç lmadı bir hava soğutucu takın ortalama ama ideali 120-240ml sıvı soğutmadır.soğutucum yok
Laptopta 5800h 45 tdp masaustunde 105 tdp.boyle dusun bi deTamam işte hocam sorun orda. Benim laptopda 45-50 derecede çalışıyor. Tamam belki daha düşük voltajlı vs. ama sizinkinin de bu derecelerde çalışması gerek. Normal değil boşta 72 derece.
Nasıl yok? Stok soğutucu mu?soğutucum yok
Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz? Eğer stok soğutucu ise normal ve R7 5800X gibi canavar bir işlemciye stok fan takılmaz. ( stok fandan kastettiğim amd wraith fan )çalışıyor şuan 80 normal mi ne yapmam lazım sıvı soğutma yok ne yapmam gerekiyor
bilgisayar 3060 ti ryzen 7 5800x thermaltake kasa bir de dizüstü değil
Bi zahmet ısınsın işlemci en azından kaliteli bir hava soğutma yada sıvı soğutma alman lazım ki ısınmasınsoğutucum yok