Neler Yeni

Ryzen 7 5800x yanında çiziler var sıfır aldım

ozzyim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan
Valla adığımda böyle ya fanları ben kurmadım direk böyle geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wraith prism soğutucu değil mi o ? O işlemci için bence az. Kasanın genel performansı arttığı için de sıcaklıklar artar.

işlemci ısınmıyor ama onunla ilgili sıkıntım yok hatta neredeyse işlemciyi kullanmıyor bile benim sıkıntım şu eski işlemcim ryzen 7 2700 bunu kullanırken ekran kartının çalıştığını bile bilmem oyunlarda bile fanının açmıyordu saatlerce oyun oynasamda sıcaklı 45-50 oluyordu şuan kullandığıım işlemciyle 65-70 gördüm 3 saat cs go oynadım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Valla adığımda böyle ya fanları ben kurmadım direk böyle geldi

işlemci ısınmıyor ama onunla ilgili sıkıntım yok hatta neredeyse işlemciyi kullanmıyor bile benim sıkıntım şu eski işlemcim ryzen 7 2700 bunu kullanırken ekran kartının çalıştığını bile bilmem oyunlarda bile fanının açmıyordu saatlerce oyun oynasamda sıcaklı 45-50 oluyordu şuan kullandığıım işlemciyle 65-70 gördüm 3 saat cs go oynadım
Kardşeim normal diyoruz . Demek ki bu işlemciyle ekran kartın daha çok kullanılıyor. Hem ekran kartının hem işlemcinin daha fazla ısı üretmesinden dolayı da kasa daha çok ısınıyor . SOrun yok bu değerler normal. İlla ki daha da düşsün diyorsan git kaliteli bir soğutucu al wraith prism yerine .

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki işlemci arasında devasa fark var. Çağ açıp çağ kapatmışsın resmen. Daha güçlü cpu olduğu için ekran kartını daha çok kullanması normal.

Top Bottom