Yapmaz.
İşlemcinin gücüne bakıp ekran kartını 1080p de besleyip besleyemeyeceğini anlıyorum.Tam olarak yapmadığına nasıl kanaat getirdin sistemini görmeden
Hocam hala aktif misiniz?İşlemcinin gücüne bakıp ekran kartını 1080p de besleyip besleyemeyeceğini anlıyorum.
darboğaz testi yazıp bakabilirsin ama yapmaz1080P de kullanacağım darboğaz yapar mı?
Ya baktımda bir kaç yorum gördüm insanlar o sistelete pek güvenmeyin diyordarboğaz testi yazıp bakabilirsin ama yapmaz
Sistem bileşenleriniz nedir?Ya baktımda bir kaç yorum gördüm insanlar o sistelete pek güvenmeyin diyor
Onun için bi ayrı konu açacağım birazdan ordan bakar mısınız burda söylemeyim orda tam bir yorum yapsanız?Sistem bileşenleriniz nedir?
Olur mu?Sistem bileşenleriniz nedir?
Hocam rx 7800xt ve r7 7700 darboğaz riski çok düşüktür 1080p çözünürlükte, bence oldukça dengeliler.Onun için bi ayrı konu açacağım birazdan ordan bakar mısınız burda söylemeyim orda tam bir yorum yapsanız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur mu?
Yeni konu açtım bütün sistemi yazdım bakar mısın onaHocam rx 7800xt ve r7 7700 darboğaz riski çok düşüktür 1080p çözünürlükte, bence oldukça dengeliler.