Scythe 80+ Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Mehmet Ünal 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 öyle yaptım, blend en fazla yük bindiren opsiyonmuş ve onu seçip başlattım
Artarof 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1,214 13 Nisan 2024 #15 Scythe yazmış: öyle yaptım, blend en fazla yük bindiren opsiyonmuş ve onu seçip başlattım Devamı için tıklayın... Hocam emin olmak için hwinfo64 kurup oradaki sensörler yardımıyla sıcaklık değerleri için bilgi sahibi olabilirsiniz. Açıkçası bana o soğutucu ile o değerler tabi kullanıcı için iyi ama normal gelmedi. Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Nisan 2024 Scythe yazmış: öyle yaptım, blend en fazla yük bindiren opsiyonmuş ve onu seçip başlattım Devamı için tıklayın... Aynı soğutucu, üst modeli ve sıvı soğutmalı testini buldum. Son düzenleme: 13 Nisan 2024
Scythe yazmış: öyle yaptım, blend en fazla yük bindiren opsiyonmuş ve onu seçip başlattım Devamı için tıklayın... Hocam emin olmak için hwinfo64 kurup oradaki sensörler yardımıyla sıcaklık değerleri için bilgi sahibi olabilirsiniz. Açıkçası bana o soğutucu ile o değerler tabi kullanıcı için iyi ama normal gelmedi. Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Nisan 2024 Scythe yazmış: öyle yaptım, blend en fazla yük bindiren opsiyonmuş ve onu seçip başlattım Devamı için tıklayın... Aynı soğutucu, üst modeli ve sıvı soğutmalı testini buldum.