emrekracax
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
termal macunu fazla mı sürdünüz ya da soğutucuyu vidalarken gereğinden az mı sıktınızTHERMALTAKE H570
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
AMD Ryzen 7 7800X3D
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Extreme Holo
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 Siyah DDR5 6000MHz
Samsung 980 PRO 4.0 1 TB M.2 SSD
Cooler Master MasterLiquid ML360 Illusion
Corsair RM850x
Sistem özellikleri böyle CS2 66-73 DERECE ARASI BOŞTA MASAÜSTÜNDE 50 DERECELERDE ÇALIŞIYOR NORMALMİDİR YARDIMCI OLABİLİCEK BİRİSİ VARMI
şimdi soğutucunun sitesinden baktım da rpmleri 1800 diyor. ortalamanın biraz altı bir değer ondan da kaynaklı olabilirmi acaba?termal macunu fazla mı sürdünüz ya da soğutucuyu vidalarken gereğinden az mı sıktınız
Bu soğutmadan önce bitfenix cube 360m vardı onunda pompa rpm i 6300 dü o şimdiki kadar soğutamıyordu cs2 de falan 90 ları görüyordutermal macunu fazla mı sürdünüz ya da soğutucuyu vidalarken gereğinden az mı sıktınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi soğutucunun sitesinden baktım da rpmleri 1800 diyor. ortalamanın biraz altı bir değer ondan da kaynaklı olabilirmi acaba?
![]()
The MasterLiquid ML360 Illusion redefines lighting visuals with all new design features to the MasterLiquid Series. With 12 Addressable RGB LEDs integrated into the all new translucent pump, the color options are spectacularly customizable. Complemented with MasterFan MF120 Halo fans lighting...www.coolermaster.com
normal değerlertermal macunu fazla mı sürdünüz ya da soğutucuyu vidalarken gereğinden az mı sıktınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi soğutucunun sitesinden baktım da rpmleri 1800 diyor. ortalamanın biraz altı bir değer ondan da kaynaklı olabilirmi acaba?
![]()
The MasterLiquid ML360 Illusion redefines lighting visuals with all new design features to the MasterLiquid Series. With 12 Addressable RGB LEDs integrated into the all new translucent pump, the color options are spectacularly customizable. Complemented with MasterFan MF120 Halo fans lighting...www.coolermaster.com