Kesinlikle. 7800x3d ile peerleess assasins kullanıyorum gayet iyi soğutuyor. Ama bir üst model 7x6 bakır borulu phantom spirit tercih etmek daha iyi olacaktır.https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hiç fazla para harcamaya gerek yok bu gibi kule tipi soğutucular veya bunun benzerleri 7x6, 6x6 bakır borulu soğutucular işinizi rahat rahat görür diğer geri kalan para ya cebinize ya da sisteminze upgrade olarak kullanabilirsiniz
sıvı soğutucu hem kule tipinden daha çok emek istiyor mantaj sırasında hem daha pahalı tabii insanlar çok para verdikten sonra sistemlerine görsellik olarak istiyorlar ama dediğim gibi bu bütçe ve tercih konusuKesinlikle. 7800x3d ile peerleess assasins kullanıyorum gayet iyi soğutuyor. Ama bir üst model 7x6 bakır borulu phantom spirit tercih etmek daha iyi olacaktır.
Aynen öyle hocam. Görünüşü hoş ve kule tipi gibi kaba durmuyor sessiz çalışıyor ama kule tipi soğutucular kadar uzun ömürlü olmuyor pompa arızası sıvı akıtması gibi sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Gerçek gamerin hayvan gibi kule tipi soğutucusu olur kaslı duruyorsıvı soğutucu hem kule tipinden daha çok emek istiyor mantaj sırasında hem daha pahalı tabii insanlar çok para verdikten sonra sistemlerine görsellik olarak istiyorlar ama dediğim gibi bu bütçe ve tercih konusu
Phantom Spirit daha mantıklı olur ama ileride yükselteceksen vs sıvı soğutma alkule tipi veya sıvı soğutucu da olabilir
%100 katılıyorum sıvı soğutucuları sıkıntıları ile geliyor hava soğutucuları sıkıntısız ve sessiz çalışıyorlarAynen öyle hocam. Görünüşü hoş ve kule tipi gibi kaba durmuyor sessiz çalışıyor ama kule tipi soğutucular kadar uzun ömürlü olmuyor pompa arızası sıvı akıtması gibi sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Gerçek gamerin hayvan gibi kule tipi soğutucusu olur kaslı duruyor![]()
kule tipi veya sıvı soğutucu da olabilir
Yani özetle yapıştır hocam bi phantom spirit bak keyfine serin serin oyna oyununu%100 katılıyorum sıvı soğutucuları sıkıntıları ile geliyor hava soğutucuları sıkıntısız ve sessiz çalışıyorlar
ben bunu almayı düşünüyorum ama daha iyisi var mı bilmiyorumhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hiç fazla para harcamaya gerek yok bu gibi kule tipi soğutucular veya bunun benzerleri 7x6, 6x6 bakır borulu soğutucular işinizi rahat rahat görür diğer geri kalan para ya cebinize ya da sisteminze upgrade olarak kullanabilirsiniz
Hangi işlemci için? Eğer 7800x3d içinse bu model olabilir.Bu kule tipi soğutuculardan beyaz renk varmı önereceğiniz dostlar