Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D ve NZXT H9 Elite F/P işlemci soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
2
Ryzen 7 7800x3D ve NZXT H9 Elite white F/P işlemci soğutucu önerisi ve kaç watt PSU yeterli olur?

Sistem bileşenleri.
  1. Anakart: MSI X870EDGE Ti.
  2. İşlemci: R7 7800x3D.
  3. Ekran kartı: Gigabyte RTX 3080 Ti vision OC 12 GB.
  4. SSD: 3 adet Samsung 980Pro 2 TB.
  5. PSU: ASUS ROG Thor 850W ( yeterli olur mu bilmiyorum)
Overclock ile işim yok ama oyun oynarken ekstra şahsım olarak da ısınıyorum sistemi buz gibi yapacak F/P bir ürün istiyorum ayrıca Duo NZXT F140 fanda aldım.
Son olarak iyi araştırmama sonucu Elite almıştım yapılacak bir şey yok sonradan öğrendim Flow serisi hava akışkanlığı için daha doğruymuş sorun yok elimizdekiler ile güzel buz gibi bir sistemi tamamlamak istiyorum.

Ryzen 7 7800x3D ve NZXT H9 Elite white F/P işlemci soğutucu önerisi ve kaç watt PSU yeterli olur?

Sistem bileşenleri.
  1. Anakart: MSI X870EDGE Ti.
  2. İşlemci: R7 7800x3D.
  3. Ekran kartı: Gigabyte RTX 3080 Ti vision OC 12 GB.
  4. SSD: 3 adet Samsung 980Pro 2 TB.
  5. PSU: ASUS ROG Thor 850W ( yeterli olur mu bilmiyorum)
Overclock ile işim yok ama oyun oynarken ekstra şahsım olarak da ısınıyorum sistemi buz gibi yapacak F/P bir ürün istiyorum ayrıca Duo NZXT F140 fanda aldım.
Son olarak iyi araştırmama sonucu Elite almıştım yapılacak bir şey yok sonradan öğrendim Flow serisi hava akışkanlığı için daha doğruymuş sorun yok elimizdekiler ile güzel buz gibi bir sistemi tamamlamak istiyorum.
850 W yeterli olur. Sıvı soğutucu için yine Artic III Pro 360mm.

Tabi fark var ama oldukça minimal ve genellikle ses konusunda birkaç db fark oluyor. Ayrıca kasanız ne yazık ki 420mm desteklemiyor. 360mm alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca belirtmek gerekirse montajı bir tık sıkıntı olabiliyor, yardımcı olabilir diye bir video buldum;

Sizinki pro olacak ama sadece fanları geliştirerek Pro yaptıkları için arada fark olmaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri