Neler Yeni

Ryzen 7 7800x3D vs Ryzen 9 7900X

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onyx Hydra
Merhaba ilk başta Intel 14700KF almayo planlıyordum ancak çok ısındığı ve bazı sorunları olduğu gerekçesi ile birçok kişi Ryzen alın demiş bende öyle yapacağım ancak bu ikisi arasından hangisini almalıyım bilemedim oyun olarak tek Roblox oynuyorum arasıra genelde oyun oynamam bilgisayarımda taryıcıda vakit geçiririm ancak okudayken bilgisayarı Roblox'da XP kasması için açık bırakıyorum 3D işlemcinin buna etkisi olur mu ve Roblox'da 3D olması gözle görülür bir fark yaratır mı son olarak hangisi daha az ısınır (bir de bunlar için soğutma önerseniz tadından yenmez bütçe 3-4bin tl anladığım kadarıyla kasaya sıvı soğutma 240 uste takarsan 360 takabiliyorsun hava soğutma daha iyi olur gibi siz bilirsiniz)

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Musa Topçu
Roblox için fazla değil mi

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onyx Hydra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Roblox için fazla değil mi
Dedigim gibi aslen amacim oyun oynamak degil sadece arasira roblox oydigimi belirttim islemci yukseltme istegimin temelinde bir cok uygulamayi aynianda acip birde ustune indirme yapince mevcut islemci yuzde yuz kullanimda oluyor bundan dolayi aslinda bana 7900x daha mantikli geliyor ama toplumada sormayi istedim nede olsa bu islerde tecrubeli degilim :)

Top Bottom