Neler Yeni

Ryzen 7 7840HS CPU stress testinde anlık 95-98 dereceleri gördü.

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Burak
Mantıki olarak böyle bir sorun olamaz yani, slikon yapısında bitişik bu işlemciler ve termal macun düzgünce sürülü işlemci slikon yüzeyini kaplıyor. 3. parti programlarda saçma hatalar olabiliyor.

Ciddi ısınma sorununda işlemci kendi hızını çok kısıyor veya cihaz restart atıyorsa anlarsın.
Yeni bir konu açmadan buradan sorsam 3Dmark TimeSpy testi yaptıysanız sonucunuzu atar mısınız ben yaptığımda Hybrid moddayken cpu skoru iyi gpu skoru kötü, discrete modda iken gpu skoru iyi cpu skoru çok ısınmasına rağmen düşük çıkıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni bir konu açmadan buradan sorsam 3Dmark TimeSpy testi yaptıysanız sonucunuzu atar mısınız ben yaptığımda Hybrid moddayken cpu skoru iyi gpu skoru kötü, discrete modda iken gpu skoru iyi cpu skoru çok ısınmasına rağmen düşük çıkıyor.

Performans modunda iken fan ayarı seçeneğini max a al öyle test et muhtemelen işlemci skorun yükselir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stress testlerinde oyunlardaki gibi olmuyor performans, max fan hızına alman lazım.

28K civarı benim işlemci skoru.

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Burak
Performans modunda iken fan ayarı seçeneğini max a al öyle test et muhtemelen işlemci skorun yükselir.

Stress testlerinde oyunlardaki gibi olmuyor performans, max fan hızına alman lazım.

28K civarı benim işlemci skoru.
Max fan hızında test ettim o 95 dereceyi gördüm hocam aslında.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Max fan hızında test ettim o 95 dereceyi gördüm hocam aslında.

Sıcaklığı demiyorum, işlemci skorunun artması lazım fanı direk max a çekince stress testinde. Sıcaklık konusunda 2 çekirdeğin yüksek gözüküyor diğerleri 80 civarı. Oda dediğim gibi uygulama hatası olabilir.

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Burak
Sıcaklığı demiyorum, işlemci skorunun artması lazım fanı direk max a çekince stress testinde. Sıcaklık konusunda 2 çekirdeğin yüksek gözüküyor diğerleri 80 civarı. Oda dediğim gibi uygulama hatası olabilir.
Teşekkür ederim hocam.

Top Bottom